StoryEditorOCM

broj 31 na kioscimaU prodaji je novi broj Max Fishinga: vrijeme je za buđenje i akciju, donosimo pregršt tema i korisnih savjeta

Piše Max Fishing
1. veljače 2021. - 11:23

Iako proljeće još nije na vidiku, zima polako gubi najveću snagu, a sve češći sunčani dani zovu na ribolovu akciju.

Novi broj revije Max fishing što je upravo stigao na kioske velikim dijelom bavi se upravo tehnikama lova, ribljim metama, ješkama i drugim temama vezanim za razdoblje u kojem će se role i motovila sve češće odmotavati, a ribolovni adrenalin ponovo rasti.

Kako i gdje zabacujući pribor s obale pronaći kraljicu i kralja, gdje se zaputiti u dubinski ribolov i kako u njemu uspješno koristiti elektroniku, kako skosati lignje na neke druge načine, u kojim dijelovima Jadrana pojedini mamci najbolje rade, kako iz jigerskih tehnika izvući najviše uspjeha, samo su neke od brojnih zanimljivih tema koje ćete pronaći u Maxu broj 31.

Naravno, uz niz korisnih savjeta, prikaze vlastitih ribolovnih tehnika i pristupa provjerenih meštara tunje, zanimljive razgovore, ribolovne izloge s najnovijom ponudom opreme, testove pribora i još puno toga. Vrijeme je za buđenje i akciju, a stranice novog Max fishinga najbolji su putokaz. 

17. travanj 2024 19:17