StoryEditorOCM

premijereU Zagrebu će se publici predstaviti Grandov gumenjak Golden Line G680 i Ranieri Next 275

Piše OM
7. veljače 2024. - 09:49
Moto-nautika premijerno će hrvatskoj publici predstaviti Grandov gumenjak Golden Line G680 te Ranieri Next 275Grand, Ranieri International

Uoči Zagrebačkog sajma nautike, koji će se održati na Velesajmu od 14. do 18. veljače, tvrtka Moto-nautika premijerno će hrvatskoj publici predstaviti dva nova modela: Grandov gumenjak Golden Line G680 te Ranieri Next 275.

Golden Line G680 će tako zamijeniti jedan od najprodavanijih RIB modela – G650, a temeljiti redizajn učinio ga je iznimno prostranim i udobnim, ali i atraktivnijim od svog prethodnika.

image
Grand

Osim što je u prvom redu sjajno plovilo za razonodu, od modela G680 se u prvom redu očekuje da ‘osvoji‘ čarter tržište. Kompaktna, pouzdana (ojačana i nešto teža) ergonomska karoserija od stakloplastike, s izvanbrodskim motorom od 200 KS, može udobno smjestiti 12 osoba uz veliku udobnost. Potpomognuta velikim terasama za sunčanje i bogatim opcijama kao što su hladnjak sa zamrzivačem i sudoper s slavinom te sjajno ozvučenje, uključujući zvučnike i u tvrdom krovu, obiteljska čarter krstarenja ili jednostavni transferi obećavaju da će plovidba biti ugodna i opuštajuća.

image
Grand

G680 je već bio izložen na Cannes Yachting Festivalu, Southampton boat showu i La Rochelle boat showu, a sada evo stiže i u Zagreb.

Po prvi put u Hrvatskoj će biti izložen Ranieri 275 Next kojeg smo imali priliku upoznati na sajmu u Genovi. Ova pedalj kraća i modernija verzija od Ranieria 285, nudi praktičnije prolaze uz novi dizajn konzole i kuhinjskog bloka kako bi se dobilo više prostora za kretanje. Cijena broda je oko 150 tisuća eura, i to bez motora snage do 450 konja.

Sa širinom od 2,55 metara, savršenom za jednostavnu prikolicu, i dužinom nešto više od 8 metara, Next 275 LX označen je akronimom LX, naglašavajući njegov status ‘ekstra-luksuznog‘ plovila.

Na brodu se zapravo nalazi velika kabina u koju se udobno mogu smjestiti četiri osobe, podijeljena u dva odvojena prostora i udoban toaletni prostor. Ista se pažnja očito posvetila i vanjskim prostorima, gdje je svaki kutak dizajniran da bude iskorišten.

image
Ranieri International
image
Ranieri International
image
Ranieri International
image
Ranieri International
04. svibanj 2024 06:16