StoryEditorOCM

premijeraU Düsseldorfu predstavljen potpuno novi Roamer 9, danski ljepotan koji pomiče granice na moru

Piše OM
2. veljače 2024. - 09:17

Danska tvrtka Rand Boats nanedavnom sajmu u Dusseldorfu predstavila je svoj potpuno novi Roamer 9. Riječ je o brodu dugom devet i širokom 2,70 metara koji, kako je istaknuto, pomiče granice na moru. 

Naime, ostajući vjeran Randovom dosadašnjem DNK-u, Roamer 29 sažima bit nautičkog istraživanja s  naglaskom na jednostavnost korištenja, praktičnost,  eleganciju i luksuz.

Sa svojim robusnim tvrdim krovom od čelika, stakla i karbona,brod se može pohvaliti izuzetnom zaštitom, što ga čini idealnim suputnikom za ekspedicije u različitim vremenskim uvjetima i temperaturama: bilo da krstarite toplim Mediteranom ili plovite hladnom Skandinavijom.

U skladu s cijenjenom linijom brodova RAND Boats, koja je pobrala niz nagrada i pohvala dizajnera, Roamer 29 ističe se svojim iznimnim rukovanjem, performansama i nepokolebljivom predanošću vrhunskoj izradi u industriji.

Dodajmo na kraju da je poznata i cijena osnovnog modela opremljenog vanbrodskim motorom Mercury F 300: bez PDV-a može se naručiti za 203.880 eura.

image

RAND ROAMER 29

image

RAND ROAMER 29

image

RAND ROAMER 29

image

RAND ROAMER 29

image

RAND ROAMER 29

image

RAND ROAMER 29

02. svibanj 2024 23:51