StoryEditorOCM

po prvi putProtagon, Nuva M9, Oceanis 40.1 Electric... Predstavljamo premijere Biograd Boat Showa (1)

Piše Promo
8. listopada 2023. - 10:44

Uoči 25. jubilarnog izdanja Biograd Boat Showa, vodećeg nautičkog sajma u srednjoj Europi i jednog od najvažnijih u Europi, na našem portalu odlučili smo vam u nekoliko nastavaka ukratko predstaviti sve ovogodišnje premijere. Naime, u Biogradu će se pojaviti oko 400 novih plovila do 24 metra, dok će njih ukupno 17 po prvi puta biti prikazani u Hrvatskoj, odnosno na Mediteranu.

PROTAGON YACHTS 25 – hrvatska premijera

Budite prvi u Hrvatskoj koji ce istražiti novi Protagon 25 na Biograd Boat Showu 2023. S dužinom od 8 metara i širinom od 2,50 metara, Protagon 25 vas poziva da iskusite vrhunski luksuz dok ste na moru.

image

PROTAGON YACHTS 25

image

PROTAGON YACHTS 25

image

PROTAGON YACHTS 25

NUVA M9 – hrvatska premijera

Nova Nuva M9, ​​koju Pitter Yachtcharter po prvi put na hrvatskom tržištu predstavlja na 25. Biograd Boat Showu, pravo je remek djelo. S izdašnim prostorom, zahvaljujući modernom dizajnu trupa s puno volumena i visokim nadvođem, nudi prvoklasni užitak krstarenja, stabilnost i sigurnost za savršeno vrijeme na vodi.

image

NUVA 9

OCEANIS 40.1 ELECTRIC "MORITZ"- hrvatska premijera

Oceanis 40.1 iz francuskog brodogradilišta Bénéteau postala je prva jedrilica s električnim motorom dostupna u Pitter Yachtcharteru i hrvatsku premijeru će doživjeti na ovogodišnjem Biograd Boat Showu. Opremljen je letvanim glavnim jedrom i namotanom genovom, pramčanim propelerom, generatorom, grijanjem, električnim zahodima te solarnim panelom.

image

OCEANIS 40.1 ELECTRIC "MORITZ"

image

OCEANIS 40.1 ELECTRIC "MORITZ"

OCKELBO B25 CAB – mediteranska premijera

Paspartu iz Splita na ovogodišnjem Biograd Boat Showu po prvi puta na području Sredozemlja predstavlja Ockelbo B25 CAB, švedski brend multifunkcionalne brodice namijenjene za sve vrste vremenskih uvjeta.

image

OCKELBO B25 CAB

 

02. svibanj 2024 08:44