StoryEditorOCM

hrvatska premijeraMazarin 55 stiže na Dalmatia Boat Show: zavirite u luksuzni katamaran dizajniran u Njemačkoj

Piše L. K.
15. travnja 2024. - 12:55

Tvrtka Ace Yachting po prvi puta će hrvatskoj javnosti na skorašnjem Dalmatia Boat Showu u Marini Baotić u Segetu Donjem predstaviti Mazarin 55. Riječ je o 16,7 metara dugačkom luksuznom katamaranu dizajniranom u Njemačkoj i izgrađenom u istoimenom kineskom brodogradilištu.

Brod je opremljen s dva Volvo motora sa 150 konjskih snaga koji osiguravaju glatku i učinkovitu plovidbu, dok je domet krstarenja produže ugradnjom spremnika goriva od 1300 litara. Sama navigacija je dodatno olakšana naprednim sustavima poput autopilota, GPS kartografa, Raymarine navigacijskog sustava, VHF radija... 

image
Mazarin

Kako je navedeno, glavno jedro jahte, s dizajnom pune letve i površinom od 90 četvornih metara, zajedno sa samoveznim flokom površine 60 četvornih metara, osigurava optimalne performanse.

Također, Mazarin 55 opremljen je s ukupno pet kabina koje mogu primiti do 10 gostiju, plus dva dodatna ležaja za posadu, a  svaki centimetar ove jahte odiše sofisticiranošću i udobnošću budući se puno pažnje posvetilo visokokvalitetnoj završnoj obradi.  Bilo da upijate sunce na ležaljkama na palubi za sunčanje, uživate u koktelima na flybridgeu ili objedujete na otvorenom u otvorenom biminiju, prostrani vanjski prostori Mazarina 55 nude brojne mogućnosti za opuštanje i rekreaciju.

image
Mazarin
image
Mazarin
image
Mazarin
image
Mazarin
image
Mazarin
image
Mazarin
image
Mazarin
image
Mazarin

OSOBNA KARTA

dužina - 16,7 metara

širina - 8,4 metara

kapacitet goriva - 1300 litara

crni tank - 200 litara

površina glavnog jedra - 90 m2

broj kabina - 5+2

broj wc-a i tuševa - 4

cijena - oko 1,150.000 eura

image
Mazarin

 

 

 

 

29. travanj 2024 19:01