StoryEditorOCM

MIKELI TRADEZogulini za najteže izazove: pronašli smo kvalitetne modele iz Mustadove serije

Piše Promo
10. lipnja 2024. - 09:39

Svi ribolovci koji ribolov shvaćaju ozbiljno, svakom dijelu svog pribora posvećuju posebnu pažnju ne preskačući nijedan detalj.

A jedan od detalja koji nipošto ne bi trebalo olako shvaćati su zogulini koji su u mnogim sistemima često najslabija karika.

Mikeli trade u svojoj ponudi ima bogat izbor kvalitetnih zogulina iz kojeg smo ovoga puta izdvojili dvije Mustadove serije, Ball bearing swivel W/Welded ring i Barrel swivel.

Ball bearing swivel W/Welded ring su zogulini koji imaju integriran ležaj koji i pod iznimno velikim opterećenjima odrađuju svoj posao kompenzirajući sukanje strune bez problema.

INFO:

Mikeli trade
Tel. 023/224-860
info@mikeli-trade.hr

U ponudi su modeli veličine 5, 6 i 7 nosivosti od 75, 80 i 120 kilograma što je idealno za boru i s najvećim predatorima Jadrana.

Drugi model je jednostavnije izvedbe u veličini 2/0 nosivosti 75 kilograma što je više nego dovoljno za opremanje svih klasičnih panulaških sistema.

Cijena ovih zogulina se kreće od 11,95 do 17,86 eura po paketu, sve u zavisnosti o odabranom modeli i veličini.  Boris Bulić/MAX FISHING

image

Ovi su idealni za najveće ribe

image

Klasični zogulini za panulu

26. lipanj 2024 17:37