StoryEditorOCM

BAUHAUSVelika pomoć u malom pakiranju: predstavljamo masu za britvljenje Sikaflex 291i

Piše Promo
2. listopada 2024. - 10:21

Na svakom plovilu uvijek je korisno imati neko kvalitetno sredstvo za brtvljenje, a istodobno zbog manjka prostora nije previše zgodno koristiti pakiranja u klasičnim kartušama koje zahtijevaju i upotrebu pištolja za nanošenje.

U tom je smislu jednokomponentna masa za brtvljenje Sikaflex 291i u malom i praktičnom pakiranju od 70 grama idealno rješenje. Kao višenamjenski proizvod prikladna je za elastično brtvljenje raznih spojeva i elemenata, s tim da odlično prianja na materijale koji se uobičajeno koriste na plovilima, poput drva, metala, primera, plastike i slično.

Bez mirisa je, otporna na vibracije, može se brusiti i lakirati, a električki je neprovodljiva. Prionjivost se znatno poboljšava korištenjem Sika Aktivatora 205. Namijenjena je za vanjsku i unutarnju primjenu. Masa je bijele boje, a lako se istiskuje okretanjem metalnog ključa na stražnjoj strani tube.

Mali Sikaflex 291i prodaje se na nautičkim odjelima trgovačkih centara Bauhaus i putem njihovog web-shopa za 6,62 eura. M.Š.

02. listopad 2024 10:21