StoryEditorOCM

SCANSTRUTROKK Wireless Nest: bežični punjač za mobitel potpuno prilagođen uvjetima na plovilima

Piše Promo
24. listopada 2023. - 11:54

Mobiteli su danas nezaobilazan dio našeg života gdje god bili, pa tako i na plovilima. Trebaju nam stalno za trista stvari, a to znači i da oni trebaju energiju kako bi nam bili na usluzi. Na brodu se za punjenje mobitela uglavnom koriste punjači jednaki onima u automobilu, no američko-britanska tvrtka Scanstrut dizajnirala je bežični punjač potpuno prilagođen uvjetima na plovilima. Nazvali su ga ROKK Wireless Nest SC-CW-06E, a baziran je na jedinstvenoj tehnologiji smještenoj u vodonepropusnoj IPX6 jedinici.

Optimiziran je za ugradnju u konzole, bočne prostore u kokpitu i kabini, ormariće... Nakon ugradnje jednostavno gurnete mobitel u ležište i on se počinje bežično puniti. Naravno, ako vaš model ima tu mogućnost.

Snažno prianjajuća unutrašnja podloga sprječava klizanje dok je mobitel unutra, a izdignuti prednji otvor s ulegnućem u sredini za njegovo lako uzimanje služi kao sigurnosna barijera. Zaobljeni kutovi i unutrašnjost dizajnirani su tako da onemogućuju zapinjanje.

Montaža je jednostavna. Izreže se po mjeri otvor na odabranom mjestu, spoje kabeli za napajanje (12/24 volta), umetne kućište punjača i s četiri vijka pričvrsti prednja maska. Izgled je besprijekoran, a odmah možete staviti mobitel na punjenje. ROKK Wireless Nest SC-CW-06E može se kupiti u internetskim trgovinama po cijeni od 120 do 150 eura. M.Š.

27. travanj 2024 23:31