StoryEditorOCM

CRYSTAL PENCIL 120 SPredstavljamo Bassday varalice kreirane za daleke izbačaje i velike ribe koje im ne mogu odoljeti

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
26. siječnja 2023. - 11:45

Crystal pencil 120 S su plivajuće varalice duge 120 milimetara potpuno prozirnog tijela koje u povlačenju simuliraju prolaz sitne ribe, a što nijednog predatora ne može ostaviti ravnodušnim.

Zahvaljujući ponajprije svojoj transparentnosti i holografskom dekoru, ali i pažljivo pozicioniranim očima koji sugeriraju čak četiri strike pointa, ove su varalice posebno provokativne brzim lovcima.

Tijelo je izrađeno od krutog i akrila, iznimno otpornog na habanje dok je kroz tijelo varalice provučena jaka inox žica promjera 1,4 milimetra koja konstrukcijski povezuje spojno oko sa svim udicama, a  što je svakako garancija i izdržljivosti i dugog radnog vijeka.

INFO:

Udica - Zadar
Tel. 023/305-398
www.facebook.com/udicazd

Varalice su opremljene s dvije trokuke udice koje bez poteškoća mogu izaći na kraj i s najvećim ribama našeg mora.

Domet im je zbog punog tijela i težine od 37 grama impresivan, a mogu se voditi poput poppera ili pak poput klasične zare ili stickerbaita walk the dog tehnikom što ih čini idealnima za pretragu i najplićih terena  

Ove perfekcionistički dotjerane varalice potpisuje renomirani japanski brend Bassday, a dostupne su u raznim dekorima po cijeni od 26,81 euro.

image

Kristalno prozirno je boja uspjeha

image

Ovome predatori ne mogu odoljeti

 

28. rujan 2024 23:36