StoryEditorOCM

BALLISTIC EGI 2.8Osvježenje iz DTD-ove produkcije: najnoviji model je manji, ali zato brže tone i bolje lovi!

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
2. siječnja 2023. - 17:40

Iz DTD-ove produkcije nam ponovo dolazi osvježenje, ovoga puta u obliku varijacije na temu.

Riječ je o modelu Ballistic egi koji je od samog pojavljivanja stekao povjerenje brojnih poklonika eginga, a koji je sada dostupan i u veličini 2.8.

Ballistic egi 2.8 je zahvaljujući posebno dizajniranom obliku i tehnologiji promjenjivog balansa bez imalo dvojbi ušla u kategoriju najdalekometnijih oita, dok je zahvaljujući brzini tonjenja svrstana u kategoriju brzotonućih skosavica, takozvanu Deep kategoriju,.

Naime, za razliku od prethodnog modela Ballistic egi 3.0 koji tone brzinom od 4,5 metara u sekundi, ovaj novi, malo manji model, Ballistic egi 2.8 tone brzinom od 3,5 do 4 metra u sekundi čime je učinkovitost pretrage lovnog terena postala puno brža, a onda i produktivnija.

Inače se ovaj najnoviji proizvod, osim po veličini i brzini tonjenja, na prvi pogled nimalo ne razlikuje od već postojećih Ballistic egi 3.0 skosavica.

I dalje je u igri istih deset dekora na istom provjereno lovnom obliku samo u veličini 2,8 i s nešto drukčijim, crno-crvenim očima. I dalje su prisutna aktivna silikonska pera, fosforno tijelo, uteg u obliku metka bez olova te jaki plavi svjetleći efekt.

Na vama je dakle, samo da odaberete boju, izađete na omiljenu poziciju, primite skosavicu za glavu tako da joj trbuh bude okrenut prema dlanu, zatresete je kratkim i energičnim pokretom kao da pokušavate zabiti pikado strelicu čime ste težište prebacili u repni dio, te je zabacite i izvučete svoju lignju života.

Ballistic egi 2.8 skosavica je dostupna u web trgovini po cijeni od 10,49 eura.

03. svibanj 2024 03:41