StoryEditorOCM

vrijeme je liganjaNe znate što biste postavili na svoj omiljeni lignjarski sistem? Top Marine ima sve modele

Piše Promo
30. listopada 2023. - 09:50

Vrijeme liganja je pred nama a vi ne znate što biste postavili na svoj omiljeni lignjarski sistem?

To barem ne bi trebao biti problem jer prodavaonica Top Marine ima više nego bogat izbor skosavica kojima se u kratkom vremenu može nasukati bogat ulov ovih uvijek traženih desetokrakih delicija.

 Premda se u toj prodavaonici može naći sva sila skosavica raznih proizvođača, na zidu namijenjenom skosavicama dominiraju modeli DTD-a iz Dugog Rata.

U ponudi je kompletan asortiman, od klasičnih i potvrđeno lovnih Bukava, preko brojnih peškafonda među kojima su i klasični tvrdi i silikonski, preko mekih malih skosavica za tataki pa do onih namijenjenih panuli ili oita namijenjenih egingu.

INFO:

TOP MARINE
Ul. Nikole Tesle 2, 20000, Dubrovnik
tel. +385 20 357 017
topmarine.dubrovnik@gmail.com

Naravno, tu je i legendarni Ballistic model koji leti dalje od svih drugih modela pokrivajući i daljine i dubine koje su ostalim modelima nedostupne.

Dekori su posebna priča jer ih ima toliko da ih je nemoguće nabrojati dok su težine i dužine perfekcionistički raspoređene tako da pokrivaju sve situacije u kojima se lignjolovac može naći.

Cijena se kreće oko desetak eura, po sistemu euro gore, euro dolje, a sve u zavisnosti o veličini i obliku odabranog modela.

Na vama je samo da dođete i odaberete skosavice koji vam najviše odgovaraju, spustite ih na more i počastite se friškim lignjama. Boris Bulić/MAX FISHING

image

Mekani modeli su posebno lovni

image

Dostupni su i kompleti za tataki

image

Ballistic oite lete jako daleko

image

Klasične Bukve u novim dezenima su provjereno lovne

image

Zid je prepun...

28. travanj 2024 13:55