StoryEditorOCM

BAUHAUSMaksimalna zabava u mini dimenzijama: predstavljamo mali podvodni skuter Whiteshark Tini

Piše Promo
8. srpnja 2023. - 11:23

Ulazimo u srce ljeta, vrijeme kupanja, plivanja, ronjenja, uživanja u morskim aktivnostima. Taj će vam užitak bez imalo dvojbe značajno povećati mali podvodni skuter Whiteshark Tini francuske tvrtke Sublue. Jer, koliko god malen bio, nudi puno špirita i dobre zabave zahvaljujući inovativnom motoru i naprednoj tehnologiji.

Zbog toga Tini s jednim motorom postiže brzinu od 1,4 metra u sekundi, što većina podvodnih skutera ostvaruje s dva motora. Ima tehnologiju bežičnog upravljanja i vrlo je prilagodljiv, pa tako bez alata možete učas zamijeniti upravljačke ručke prema tome jeste li dešnjak ili ljevak.

INFO:

Bauhaus Zagreb
Tel. 0800 4411
Mail: podrska@bauhaus.hr
www.bauhaus.hr

S napunjenom baterijom moguće je koristiti Tini pod morem do 45 minuta, s tim da je jednako pogodan za ronjenje na dah, razgledavanje podmorja s maskom i disalicom, odnosno scuba ronjenje. Budući da je modularan, može se spojiti s drugim Tinijem, nakon čega dobivate dvomotorni skuter koji podvodno može povući do dva metra u sekundi. Dimenzije su mu 355 x 135 x 135 mm, težak je tri kilograma s baterijom, maksimalno može zaroniti do 20 metara, a smiju ga koristiti svi stariji od osam godina.

Ovaj praktični i zabavni podvodni skuter može se kupiti u prodajnim centrima Bauhaus i u njihovu web-shopu po cijeni od 599 eura. M.Š.

image

STAVITI OBJE SLIKE!!

28. travanj 2024 01:26