StoryEditorOCM

TOP BRENDIzrazito kvalitetne finske Mirka alate za sve industrije od sada u Splitu nudi tvrtka Reply-Tool

Piše Željko Simunić
30. studenog 2020. - 15:55

Ovih dana je splitska tvrtka REPLY-TOOL d.o.o. u svom poslovnom prostoru na na adresi Velebitska 80 održala prezentaciju izuzetno kvalitetnih Mirka alata iz Finske. Kao dio KWH grupacije, Mirka je obiteljska tvrtka koja je svjetski lider u tehnologiji završne obrade površina. Uz više desetljeća iskustva i predanost razvoju proizvoda, Mirka je postala specijalist za fleksibilne abrazive i revolucionarne, patentirane proizvode koji kupcima omogućuju uživanje u istinskom procesu završne obrade površina bez prašine.
Nudi nudi široku paletu proizvoda i učinkovita rješenja za brušenje, površinsku obradu i preciznu industriju. U to spadaju alati, abrazivni papiri i polirni sustavi za skoro sve industrije. Mirka proizvodi omiljeni su kod stolara, autolimara i građevinara, a posebno su cijenjeni kada pričamo o radovima na plovilima. Jer, izuzetno su korisni tijekom skidanja starih antivegetativnih premaza, brušenja tikovih paluba, te uređenja interijera sustavom bez prašine čime se štiti zdravlje ljudi. Naime, prašina tijekom brušenja ne odlazi u zrak i pluća majstora, nego u posebne Mirka usisivače.
Reply-Tool je postao novi distributer Mirka proizvoda u Splitu, pa su uz nazočnost gostiju iz Zagreba - Dražena Bajsa (Mirka Sales manager South East Europe) i Gorana Tursana (Technical Sales Specialist), svi posjetitelji mogli vidjeti što to sve Finci nude.
A najviše pažnje svih izazvala je njihova ekscentrična brusilica Deros 650 CV. Konstruirana je za brušenje svih vrsta materijala - metala, drva, kamena, plastike..., uporabom brusnih materijala osmišljenih za tu namjenu. Ova nadograđena varijanta ima integrirani senzor vibracija i Bluetooth tehnologiju niske potrošnje uz pomoć koje se možete spojiti na aplikaciju za mobitel i na taj način pristupiti dodatnim funkcijama alata.
Najmanja je i najsnažnija brusilica na tržištu opremljena motorom bez četkica. S najnižim vibracijskim vrijednostima u svojoj klasi i jedinstvenim simetričnim dizajnom, alat se može rabiti dulje vrijeme bez umaranja. Mirka Deros 650CV električna ekscentrična brusilica opremljena je diskom od 150 mm (6 ") i ima oscilaciju (vibracija) od 5 mm. Kao ovlašteni Mirka partner, tvrtka Reply-Tool iz Splita ovu brusilicu prodaje po preporučenoj cijeni od 4500 kn. (Ž. S.)

19. travanj 2024 06:15