StoryEditorOCM
Zdravljenije lako

Liječnik objašnjava što učiniti ako muškarac ne može doživjeti punu erekciju: Ako osjetite ove simptome, testirajte se

Piše MOZAIK SD
22. listopada 2023. - 19:01

Poznati liječnik objašnjava što učiniti ako muškarac ne može doživjeti punu erekciju.

Dr. Jeff Foster redovito dijeli zdravstvene savjete sa svima koji mu se obrate putem interneta za pomoć. Ovaj put se osvrnuo na pacijenta koji ima problema sa spolnim organom. Što učiniti ako muškarac ne može doživjeti potpunu erekciju?

"Iako je puna erekcija često posljedica pada razine testosterona, ona nikako nije jedini uzrok erektilne disfunkcije, piše mondo.rs. Simptomi niskog testosterona često su multifaktorski", objasnila je dr. Foster na početku.

Muškarci se često osjećaju umornije, razdražljivije i mogu se čak žaliti na maglu mozga, depresiju i promjenu oblika tijela. Liječnica ističe kako je u tim situacijama ključno utvrditi jesu li problemi s erekcijom hormonalni ili su posljedica nečeg drugog. Razgovor s liječnikom prvi je korak u rješavanju problema.

"Testiranje testosterona nije dovoljno za potvrdu je li razina prihvatljiva ili ne i mnogi pacijenti mogu zapravo imati niske razine testosterona koje se ne vide jasno na testu koji dobijete od liječnika opće prakse. Ako mislite da imate nizak testosteron, ali se razina vraća na normalu, morat ćete posjetiti urologa", savjetovao je doktor na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:34