Zadnjih se dana vodi polemika je li bolje ispeći svinjetinu ili odojak, a što god da ste odlučili napraviti, bez jedne stvari uspjeh vam neće biti zajamčen: trebate dobar recept. Znamo mi da vi znate kako se peče svinjetina, ali vi ne znate da mi znamo kako se to radi još bolje. I zato uzmite u obzir ovaj recept.
Vrlo je jednostavan, bez kompliciranja, a od vašeg se najvjerojatnije razlikuje samo po jednom sitnom detalju na samom početku pripreme. A taj ima veze s folijom...
Sočno pečana svinjetina
Sastojci:
1/4 odojka ili veći komad svinjetine
par žlica masti
začini po želji
sol
Priprema:
Čim se vratite od mesara sa svježom svinjetinom, odmah je posolite, zamotajte je u foliju i pospremite je u hladnjak.
Na dan pečenja izvadite meso iz hladnjaka sat vremena ranije, ali neka bu...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....