StoryEditorOCM
Slanoza savršen rezultat

Savršeno pečena svinjetina bez po‘ muke: znate li za ovu caku s folijom? Sve čini sto puta boljim, a tako je jednostavno

Piše T.S.M.
24. prosinca 2023. - 10:15

Zadnjih se dana vodi polemika je li bolje ispeći svinjetinu ili odojak, a što god da ste odlučili napraviti, bez jedne stvari uspjeh vam neće biti zajamčen: trebate dobar recept. Znamo mi da vi znate kako se peče svinjetina, ali vi ne znate da mi znamo kako se to radi još bolje. I zato uzmite u obzir ovaj recept.

Vrlo je jednostavan, bez kompliciranja, a od vašeg se najvjerojatnije razlikuje samo po jednom sitnom detalju na samom početku pripreme. A taj ima veze s folijom...

Sočno pečana svinjetina

Sastojci:

1/4 odojka ili veći komad svinjetine
par žlica masti
začini po želji
sol

Priprema:

Čim se vratite od mesara sa svježom svinjetinom, odmah je posolite, zamotajte je u foliju i pospremite je u hladnjak. 

Na dan pečenja izvadite meso iz hladnjaka sat vremena ranije, ali neka bu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. prosinac 2024 06:19