StoryEditorOCM
PanoramaOVAKVOG GA NE ZNATE

Tko je Gattusova supruga? Bogata nasljednica s Gennarom je prebrodila veliku tragediju, ovako se opuštaju i zabavljaju

Piše MOZAIK SD
26. rujna 2024. - 08:38

Trener Hajduka Gennaro Gattuso brzo je postao miljenik navijača splitskog kluba. Gennara najviše pamte navijači AC Milana za koji je igrao 13 godina, a mnogima je ostao u sjećanju po temperamentu, piše Story.

A temperament i Split su, praktički, jedno te isto, tako da ne čudi što su poklonici splitskih Bijelih brzo pronašli zajednički jezik s Talijanom, bez da su morali uopće komunicirati.

Manje je poznat privatni život trenera Hajduka. Gennaro je u braku s Monicom Romanom, Škotkinjom talijanskog podrijetla. Par se upoznao 1997. godine talijanskom restoranu "O Sole Mio" u škotskom Glasgowu, a u braku su od 2004. godine. Roditelji su kćeri Gabriele i sina Francesca.

Gattusova supruga Monica je bogata nasljednica, jer je njezin otac Mario bio poznati i uspješni ugostitelj, a umro je 2011. godine. Iza sebe je ostavio bogatstvo procijenjeno na otprilike 4,7 milijuna eura, navode mediji.

Sestra joj je TV novinarka Carla Romano, koja radi za BBC.

Trener Hajduka nema problem s tim da prizna da supruga vodi glavnu riječ u njihovoj kući, a navodno mu je 2012. zabranila da potpiše za argentinski klub "Boca Juniors". 

"Malo mi je nedostajalo da 2012. odem tamo, ali mi je supruga Monica, koja je inače glavna u našoj kući, to zabranila! Naime, naša djeca su tad bila još jako mala i to jednostavno nije bila dobra situacija za odlazak u Argentinu", rekao je Gattuso svojedobno u intervjuu za argentinski Fox Sports.

Trener Hajduka je prije nekoliko godina doživio veliku osobnu tragediju. Njegova sestra Francesa umrla je u lipnju 2020. godine u dobi od samo 37 godina. 

Na intenzivnoj njezi bila je četiri mjeseca, borili su joj se za život, a iza sebe je ostavila tada trogodišnjeg sina. Francesca je bolovala od posebno agresivnog oblika dijabetesa. Bila je to velika tragdija za cijelu obitelj, Monica Gattuso je voljenom suprugu pomogla da prebrodi najteže trenutke u životu.

A kako bračni par Gattusso izgleda kad se opušta i uživa pogledajte u fotogaleriji:

image

Obitelj Gattuso snimljena na godišnjem odmoru u španjolskoj Marbelli

Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Gennaro i Monica Gattuso upoznali su se u talijanskom restoranu u škotskom Glasgowu

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/
image

Gennaro i Monica na crvenom tepihu Venecija Film Festivala

Ipa/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image
Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 09:06