StoryEditorOCM
PanoramaLJUBAVNI TROKUT

Italija ga slavi, a jedan čovjek mrzi: urlali su mu da nije otac svog djeteta! U aferi se spominjao i ‘škamp od penisa‘

Piše Duška Jurić/JL
25. lipnja 2024. - 11:11

Hrvatska je od nečega što je trebala biti bajka o kojoj će se dugo pričati doživjela pravu noćnu moru u utakmici protiv Italije na Euru, a umjesto našeg Luke Modrića, junak utakmice bio je Talijan Mattia Zaccagni. Vezni igrač Lazija zabio je u posljednjoj minuti produžetka i tako omogućio svojoj reprezentaciji prolazak dalje.

I dok ga cijela Italija slavi, postoji jedna osoba koja bi to mogla činiti manje euforično od ostalih. Riječ je o njegovom suigraču iz reprezentacije, Nicolu Zanioli, koji doduše nije sad na Euru jer se ozlijedio par tjedana prije početka natjecanja, piše Jutarnji.

Njihov odnos, naime, komplicira činjenica da je Zaccagnijeva supruga, influencerica Chiara Nasti, prije njega hodala s bivšom zvijezdom Rome i sadašnjim nogometašem Aston Ville, Zaniolom.

Nakon što su prekinuli u travnju 2021., Nasti je nedugo nakon toga počela izlaziti sa zvijezdom Lazija. Par je u studenom 2022. dobio sina Thiaga, a vjenčali su se u srpnju 2023. Nasti sada čeka njihovo drugo dijete.

Ljubavni trokut vrlo je brzo dospio na naslovnice talijanskih medija, a tenzije su narasle 2022., kada je Zaniolo igrao za Romu, a Zaccagni za omraženog rivala, Lazio.

Romini su navijači otišli toliko daleko da su, kad je Roma osvojila Europsku konferencijsku ligu, čak pjevali serenade Zaniolu uz skandiranje: "Zaccagnijev sin je Zaniolov", a tada je procurio video u javnost na kojem se Zaniola može vidjeti kako se smije na te uvredljive povike.

Nasti je to potaknulo da uzvrati udarac na društvenim mrežama te je iskritizirala i svog bivšeg i navijače Rome u kasnije izbrisanom komentaru na Instagramu.

"S tim škampom ne znam kako je već uspio napraviti dijete drugoj. Vi ste gubitnici, jadni ste", poručila je tada razljućena Nasti, no ubrzo je taj komentar nastao u naletu bijesa izbrisala, piše Jutarnji.

Dijete koje spominje odnosi se na njegovu bivšu djevojku Saru Scaperottu, s kojom je prekinuo dok je ona još bila trudna, 2021. godine.

Samo nekoliko dana kasnije, tadašnji izbornik Roberto Mancini pozvao je Zaniola i Zaccagnija u talijansku momčad za okršaj protiv Argentine. Obojica su se morala povući zbog ozljeda. Kad se Zaniolo povukao, počela su šuškanja da je razlog napetost između njega i Zaccagnija, no ubrzo je otkrio da je bio prisiljen povući se iz momčadi zbog udarca koji je primio u gležanj.

Talijanski mediji tada su tvrdili da je bilo napetosti između dvojice igrača, prije nego što je talijanski časopis Chi objavio da su Zaniolo i Zaccagni razgovarali o cijeloj toj situaciji na jednom treningu reprezentacije i odlučili cijelu stvar ostaviti iza sebe. Kasnije su se obojica vratila u talijansku reprezentaciju, kada je Luciano Spalletti zamijenio Mancinija na mjestu izbornika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 11:23