StoryEditorOCM
Društvena mreža‘OVO ZAPAMTITE!‘

Dobro je nije ubio! Ruskinja u Hrvatskoj objavila šokantan video udara groma na terasi, pogledajte! ‘Ručnik je pao...‘

Piše SCENA SD
25. lipnja 2024. - 14:28

Hrvatska novinarka ruskoga podrijetla, Maria Grigoryan Vučković, podijelila je na svom profilu na Instagramu fotografije i snimke nemilog trenutka koji joj se dogodio na kućnoj terasi.

Umalo, naime, nije nastradala od udara groma, koji je "zviznuo" u njezinu terasu.

"Izašla sam da pokupim ručnik, nisam očekivala da će munja udariti u terasu, jer ima ograda i drveća okolo…

Zapamtite: tende, šatori i nadstrešnice neće vas zaštititi od groma. A ako se smoče, predstavljat će dodatnu opasnost jer voda dobro provodi struju", napisala je Maria uz šokantnu snimku, na kojoj se vidi kako se u trenutku udara skočila od šoka i potrčala natrag u stan. 

Maria se nastanila u Zagrebu nakon što se zaljubila u Hrvata kojeg je upoznala na jednom zagrebačkom tulumu. Nakon četiri godine veze na daljinu, iz Moskve se preselila u Zagreb i zasnovala obitelj.

Talentirana za jezike, Maria Grigoryan Vučković vrlo je brzo naučila hrvatski i počela raditi kao novinarka, prvo u Nacionalu, potom za IN Magazin i Klub7, te 24sata.

Plijeni pažnju i svojim atraktivnim izgledom, a na profilu na Instagramu često dijeli i svoja lijepa iskustva otkad se ostvarila kao majka.

"Prijateljica mi je jučer rekla da nam djeca uzimaju puno - lijepe grudi, elastičnu kožu, živčane stanice… Ali ako djeca to ne oduzmu, s godinama će sam život uzeti sve to. Ali ono što nam djeca daju, život jednostavno neće dati. Sasvim posebna ljubav onoga, koga je stvorilo tvoje tijelo, toplina, snaga, izdržljivost i gipkost uma. Možemo samo hvatati ove slatke trenutke i zahvaliti životu♥️" - napisala je tako uz fotografiju sa svojom mlađom bebom.

U razgovoru za Gloriju prošle godine, Maria Grigoryan Vučković je tajnu svoje dobre forme upravo pripisala svojih dvoje djece.

‘‘Stalno trčim za djecom. Mama mi je uvijek govorila da od ležanja mišići slabe, koža se kvari, a mi se debljamo. Za mene je pokret život i ljepota. Pazim da jedem često, ali male porcije i puno se krećem. Prije sam bila jako nesigurna u svoj izgled, ali čim sam prešla tridesetu, nešto se u meni promijenilo: vjerojatno se radi o životnom iskustvu i prihvaćanju sebe sa svim svojim manama i vrlinama" - zaključila je u razgovoru. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 14:56