StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

Nije još gotovo, još su dva kola do kraja, ali… Ombla drugi put dobila izravnog suparnika u borbi za ostanak s 5:3!

Piše Tonči Vlašić
19. ožujka 2023. - 23:54

Tko ostaje, tko ispada iz južne skupine Druge hrvatske malonogometne lige, Ombla ili Genisu Split? Oba sastava su zadnja tri kola dočekala na začelju, s po 7 bodova, daleko od ostalih, a sad nakon utakmice 20. kola, ogleda u Gospinom polju, bliža ostanku je Ombla, a bliži ispadanju je Genisu Split. Dubrovački sastav je bio bolji s 5:3. Opet. Istim rezultatom je slavio u Splitu, u 9. kolu, 11. prosinca.

Genius Split je u Gospinom polju nakon pogotka Dominika Gustina u 8. minuti za vodstvom Omble 1:0, preokrenuo rezultat u svoju korist do odlaska na odmor, i to je uspio u nepune dvije minute, izjednačio u 11., a u idućoj stigao do 2:1.

U nastavku prvo dva pogotka Omble (Dominik Prkačin, U19 reprezentativac, izjednačio je u 21. minuti na 2:2, a Dominik Glavinić u 25. minuti pogodio za novo vodstvo Omble). Gosti su minutu nakon trećeg pogotka domaćina, postigli također treći pogodak, a dvije minute nakon trećeg izjednačenja rezultata – 4:3 za Omblu. Sad je strijelac Luka Palameta. Tri minute prije kraja utakmice novi pogodak Omble i Prkačina.

Osim strijelaca pod vodstvom Ivana Milića za Omblu protiv Geniusa Split u Gospinom polju igrali su Martin Urban, Antonio Drašković, Ivo Vlahušić, Hrvoje Bogdanović, Ante Franković, Leo Bogdanović, Maro Kalauz i Roko Mikulandra.

U predzadnjem, 21. kolu, Ombla je gost Splita, a Genius Split dočekuje Murter. U zadnje, 22. kolu, Ombla dočekuje Heroje 2007., a Genius Split je gost Bačvica. Ombla ima tri boda više i bolja je međusobno od Geniusa.

16. travanj 2024 22:44