StoryEditorOCM
ZdTubeVIDEO: UZNEMIRUJUĆA SNIMKA NAKON KOJE JE OVA ŽENA POSTALA NAJTRAŽENIJA OSOBA U AMERICI

Dovukla dijete pred kuću stranca, pozvonila i pobjegla!

Piše JL
19. listopada 2018. - 16:55
dijete

Video žene koja dovodi dvogodišnjeg dječaka do ulaznih vrata jedne kuće, frenetično pozvoni i tada odlazi automobilom ostavljajući dijete pred vratima potpunog stranca, postao je viralan i izazvao zabrinutost javnosti, piše CBS News.

Naime, u srijedu navečer nadzorne kamere snimile su ženu kako u Springu u Teksasu dovlači dječaka za ruku, zvoni na vrata i onda se brzo udaljava dok zbunjeno i preplašeno dijete ostaje samo stajati pred vratima.

Identitet djeteta i žene u početku nije bio poznat pa su mnogi koji su vidjeli video pretpostavili da se radi o dječakovoj majci. No u četvrtak je iz ureda šerifa okruga Montgomery objavljeno još detalja o uznemirujućem događaju.

Vlasti kažu da je žena koja je ostavila dijete, prijateljica njegove majke koja je trenutno u bolnici. Žena je, čini se, pogriješila kuću i mislila da dijete ostavlja kod njegovog oca koji živi u susjednoj kući, a otišla je a da nije provjerila je li to prava kuća, je li netko uopće doma i je li dijete u redu.

Sada joj prijeti kazna za napuštanje djeteta.

Scott Spencer iz šerifovog ureda rekao je kako je vlasnik kuće pred kojom je dijete ostavljeno, odmah nazvao policiju čim je ugledao mališana pred vratima. Policija je pregledala snimku nadzorne kamere i ispitala susjede prepoznaju li dijete.

23-sekundni video policija je objavila i na svojem Facebooku, nadajući se da će ga netko prepoznati.

No tek sljedećeg dana, javio se otac djeteta koji živi u susjednoj kući i koji u vrijeme policijskog ispitivanja nije bio doma.

'Tijekom istrage, policajci su doznali da je majka djeteta ocu poslala poruku u kojoj ga obavještava da će jedna prijateljica ostaviti malog kod njegove kuće tijekom ranog poslijepodneva. Kad se prijateljica i dijete nisu pojavili, otac je zaključio da se plan promijenio i otišao je od kuće.

No ono što se dogodilo je da je majčina prijateljica dovela dijete kasnije od predviđenog i ostavila ga ispred pogrešne kuće.

Dijete je trenutačno na brizi socijalne službe koja će odlučiti može li ga se uopće vratiti obitelji. Majka djeteta je bila u bolnici te zbog toga nije znala da je njezina prijateljica pogriješila adresu.

Policija je u međuvremenu otkrila identitet žene ali tu informaciju nije podijelila s javnosti.

'Čeka ju optužba za napuštanje djeteta. Snimka djeteta ostavljenog samog pred kućom vrlo je uznemirujuća', rekao je Spencer.

 

19. travanj 2024 14:36