StoryEditorOCM
ZdSelfieFOTO: EROTIKA NA CRVENOM TEPIHU

Slavni par nije stao na strastvenom ljubljenju - reperica se zanijela pa pokazala da ispod haljine ne nosi baš ništa!

Piše JL
2. svibnja 2019. - 20:22
Offset i Cardi B

Cardi B imala je čak 21 nominaciju u 18 kategorija za prestižnu glazbenu nagradu Billboard Awards, a na svečanoj dodjeli, koja se održala u srijedu navečer u Las Vegasu, 26-godišnja reperica iz njujorškog Bronxa osvojila je šest kipića.

Glazbenica, koja je svojedobno radila kao striptizeta, presvlačila se tri puta, a zahvaljujući provokativnom showu, koji je za fotografe priredila sa suprugom Offsetom (27), bila je glavna zvijezda na crvenom tepihu.

Nakon što je nedavno priznala kako je poslije rođenja devetomjesečne kćeri Kulturekorigirala grudi, Cardi B rezultatom operacije pohvalila se na Billboardovoj dodjeli nagrada.

- Da, vlastita kći me sje**la! - našalila se kontroverzna Njujorčanka u intervjuu koji je dala gostujući u TV programu "Entertainment Tonight", aludirajući na grudi koje su joj se, požalila se, previše "objesile" poslije trudnoće i porođaja.

No osim što je u Las Vegasu ponosno istaknula "novi" dekolte, pjevačica se s mužem, također reperom, pred kamerama prvo strastveno ljubila, a kad ju je on nagnuo, Cardi je podignula nogu i pokazala kako ispod oskudne kreacije uopće ne nosi gaćice!

- Sačuvajte to za spavaću sobu... Neukusan i nimalo ugodan prizor - komentirali su pojedinci koje ponašanje slavnoga para očito nije nimalo impresioniralo.

18. travanj 2024 22:44