StoryEditorOCM
Zadar plusBEZ ZADRŠKE

Zadarskoj glumici prekipjelo nakon lažnih vijesti o njezinoj trudnoći: ‘Možda ne mogu imati djecu, možda patim od depresije ili traume, zato, od***ite!‘

Piše J.D./ Jutarnji list
14. prosinca 2022. - 11:40

Zadarska glumica Tihana Lazović, koja se nedavno udala za glumca Branislava Baneta Trifunovića u Vojvodini nakon tri godine veze, godinama se već nosi s natpisima srpskih tabloida o njezinoj navodnoj trudnoći.

Tihani je sada, čini se, dosta pa je objavila pomalo duhovit video na Instagramu s vrlo jasnom porukom u kojemu je spojila naslove iz srpskih medija, a zatim pokazala snimku sebe kako trči i pokazuje dva srednja prsta svima koji su pisali o njezinoj navodnoj trudnoći, piše Jutarnji list.

"Često tako tabloidi pišu, navikne se čovjek. Odmahneš rukom, nekad se dobro nasmiješ, uglavnom ignoriraš. Onda se pojavi s vremena na vrijeme ‘članak‘ i naslov koji nije ni smiješan, a nije ni za odmahnuti rukom. Štoviše, vrlo je opasan, iznimno uvredljiv i prelazi sve granice.

Možda ne mogu imati djecu, možda ne želim imati djecu, možda sam bolesna, možda pare želim trošiti na cipele ne na pelene, možda nemam majčinske instinkte, možda silno želim, ali se bojim, možda mi je karijera važnija, možda sam nespremna, možda ne vidim smisao, možda sam lijena, možda su mi psi draži od djece, možda sam imala četiri spontana pobačaja, možda želim plesati do pet ujutro svaku večer, možda ne znam što želim, možda nemam para, možda patim od depresije, možda mi se moje tijelo sada sviđa i ne želim biti trudna, možda nosim traume, možda ne želim prestati pušiti, možda ne želim izmišljati društveno prihvatljive ‘razloge‘ zbog čega nisam majka. Zato, odje*ite", poručila je Tihana u opisu videa i dodala hashtag ‘moje tijelo, moj izbor‘, piše Jutarnji list.

Objava je prikupila više od 2500 lajkova, a u komentarima su joj njezini pratitelji izrazili podršku.

"Tako je", poručio je voditelj Dalibor Petko, dok je glumica Sandra Lončarić dodala: "Upravo to."

"Ma bravo! Od prve do posljednje riječi", "Bravo ženo, BRAVO", "Žao mi je kaj ovakva divna žena uopće mora pisati i objašnjavati sebe. Što više ignoriramo nepotrebne situacije, to lakše kroz njih i iz njih izađemo… Svatko ima pravo živjeti svoj život i uvijek su mi draži oni drugačiji od čopora - oni koji dođu kao odmor od ljudi" - glasili su samo neki od komentara na njezinu objavu.

28. travanj 2024 18:09