StoryEditorOCM
Zadar plusFOTOGALERIJA

U HNK održana svečana premijera filma "Samo kad se smijem", veliki "povratak kući" zadarske glumice Tihane Lazović u prepunoj dvorani!

Piše M.K.
1. prosinca 2023. - 08:46
Zadar, 301123. U zadarskom HNK odrzana je svecana premijera filma Samo kad se smijem uz gostovanje filmske ekipe i moderirani razgovor. Na fotografiji: Ana Grbac, Tamara Soletic, Elodie Paleka, Marina Redzepovic, Tihana Lazovic Trifunovic i Vanja Juranic.Zvonko Pavic/Cropix

U Hrvatskom narodnom kazalištu večeras je održana svečana premijera filma "Samo kad se smijem", u organizaciji Zajednica udruga Centar nezavisne kulture. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

image

Zadarska premijera

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Uz svečanu premijeru filma "Samo kad se smijem" koji podsjeća na poznati slučaj Ane Magaš i ubojstva supruga, u zadarskom HNK gostovala je filmska ekipa uz moderirani razgovor.

image

Zadarska premijera

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Bio je to veliki "povratak kući" velike zadarske glumice Tihane Lazović koja nije mogla skriti uzbuđenje premijere filma u Zadru. Ona i redateljica Vanja Juranić odgovarali su na pitanja o filmu i teškoj tematici kojom se bavi.

image

Zadarska premijera

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

Uloge u filmu tumače: Tihana Lazović, Slavko Sobin, Jasna Đuričić, Elodie Paleka, Marina Redžepović, Nadine Mičić, Iva Jerković, Gloria Dubelj, Mirela Brekalo, Maruška Aras i Aneta Grabovac.

Producent filma je Damir Terešak (Maxima film).

27. travanj 2024 10:15