StoryEditorOCM
Zadar plusZLATNI STUDIO

Zadranka Tihana Lazović nagradu za najbolju filmsku glumicu posvetila Severini pa ju rasplakala emotivnim riječima, evo što joj je poručila

Piše SCENA SD
9. veljače 2024. - 20:39

Počela je sedma svečana dodjela najveće medijske nagrade Zlatni Studio! U dvorani ‘Anton Marti‘ HTV-a sve je spremno za večerašnji spektakl, koji započinje spektakularnim glazbenim brojem "Dobra večer prijatelji", koju izvode Jasna Zlokić, Antonela Doko i Đani Stipaničev.

Prve nagrade dodijelit će se u kategoriji filma. Nagradu za najbolju filmsku glumicu dobila je Tihana Lazović za ulogu Tine u filmu ‘Samo kad se smijem‘. Tihani je ovo prvi Zlatni Studio, a osvojila ga je za sjajnu rolu u potresnom filmu temeljenom na istinitom slučaju obiteljskog nasilja, prenosi Jutarnji list.

image

Slavko Sobin i Tihana Lazović

Vanesa Pandžić/cropix/

"Severina, borimo se do kraja, nema druge, ovo tebi posvećujem", rekla je Lazović i rasplakala pjevačicu u publici.

Sljedeća kategorija je ona za najboljeg filmskog glumca. Nagradu osvaja Slavko Sobin za ulogu Frane u istom filmu, a njemu je to također prvi Zlatni Studio.

U kategoriji najboljeg igranog filma nagradu osvaja ekipa filma ‘Dnevnik Pauline P.‘ redatelja Nevena Hitreca, koji je bio i najgledaniji film prošle godine.

 

29. travanj 2024 03:53