StoryEditorOCM
Zadar plusSTIGLA PRINOVA

Rodila je Doris Pinčić: Treća beba stigla dan nakon njezinog rođendana!

Piše Ines Stipetić/Gloria
5. rujna 2023. - 12:26

Voditeljica Doris Pinčić Guberović svoje treće dijete rodila je jutros u zagrebačkog Vinogradskoj bolnici. Kako ekskluzivno doznaje gloria.hr, sretan je par dobio kćerkicu i to samo dan nakon što je Doris proslavila 35. rođendan. Djevojčici se osim mame i tate raduje troje polubraće, te polusestra. Doris, naime iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a ponosni tata Davor Guberović iz bivšeg braka ima dva sina.

Nije poznato koliko su Doris i Davor, inače menadžer u jednom trgovačkom lancu, zajedno, jer voditeljica brižno čuva svoj privatan život, ali je sigurno da ih je spojila ljubav prema prirod i avanturama. Par se u tajnosti vjenčao početkom jedanaestog mjeseca prošle godine, a na proljeće ove godine, voditeljica i vrlo uspješna poslovna žena, samo za Gloriju potvrdila je da očekuje prinovu.

image

Doris Pinčić i Davor Guberović

Press/Groria.hr

"Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće", kazala je Doris u veljači ove godine. Poznata voditeljica je i u ovoj trudnoći, baš kao i tijekom prve dije, radila do samog kraja pa se tako od gledatelja pozdravila krajem srpnja.

Guberovića, inače rođenog Daruvarčanina poznanici opisuju kao vedrog, staloženog i dobrog prijatelja, sportaša uvijek spremnog za putovanja i stjecanje novih iskustava. S Doris se prije godinu i pol uputio u Afriku gdje su se popeli na Kilimandžaro, a o svojoj avanturi pisali su na društvenim mrežama.

image

Doris Pinčić Guberović radila je do samog kraja trudnoće

HRT
28. travanj 2024 04:17