StoryEditorOCM

SUPERNOVA jesenska modna priča - popularni brendovi nude savršene kolekcije uz koje će outfiti izgledati još spektakularnije

Piše promo
23. rujna 2021. - 13:41

Novo godišnje doba otvara jedno novo, vrlo zanimljivo modno poglavlje! Zavirite u jesenske kolekcije trgovina centra Supernova Zadar.

Odmorni i napunjenih baterija već smo krenuli u nove poslovne ili školske pobjede, a ljubitelji mode zasigurno se vesele i novoj modnoj sezoni. Jesenski outfiti uvijek su slovili kao posebno maštoviti jer nam slojevitost, kakvu diktiraju vremenske prilike, ostavlja mnogo prostora za kreativnost i odvažnost. I ove sezone nadopunite garderobu aktualnim trendi komadima i hrabro se poigrajte bojama i teksturama koje su ovih dana preplavile police vaših omiljenih trgovina.

Popularni brendovi koji vas očekuju u centru Supernova Zadar nude savršene kolekcije uz koje će jesenski outfiti izgledati još spektakularnije. Iako je ove godine fokus na praktičnim modelima, sezona će biti sve samo ne dosadna i monotona. U omiljenim modelima hlača i dalje će uživati sve pobornice skinny modela, no ono što će biti pravo modno osvježenje su hlače širokog kroja, raznih tekstura i boja. Mali modni odmak od klasike učinit ćete i kupovinom nekog od modela popularnih prošivenih kaputa, a standardnim jesenskim zagasitim tonovima ove se godine hrabro suprotstavljaju jarke boje i retro uzorci. Od haljina i suknji još se neko vrijeme nećemo pozdraviti, a najbolje će se kombinirati uz upečatljive čizme na vezanje koje su i ove sezone pravi hit. Apsolutni must have su i ženska odijela, ovoga puta u ponešto opuštenijim varijantama, kako krojem, tako i odabirom materijala, dok su za slobodno vrijeme gotovo svi high street brendovi pripremili fantastičan izbor trenirki.

Iako naoko opuštena izdanja, vjerujemo da će ona naredne sezone biti birana pomno i uz puno užitka. Posjetite svoje omiljene trgovine centra Supernova Zadar i uživajte u novim kolekcijama, a za sve novosti i informacije o posebnim pogodnostima pratite web stranicu centra i profile na društvenim mrežama.

19. travanj 2024 14:54