StoryEditorOCM
ViralSTIGLA PRINOVA

Toni Cetinski postao je djed: poznato i ime djevojčice rođene u Berlinu

Piše PSD
18. kolovoza 2021. - 19:19

Njegov sin Christian (23) koji živi u Berlinu prvi put je postao otac. Vijest je Toni objavio na svome Instagramu i čestitao sinu, za kojeg oduvijek tvrdi da je zreliji nego što je on bio u tim godinama, piše Gloria.

- Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Voli vas nono Tony - napisao je na Instagramu novopečeni djed, glazbenik Toni Cetinski. Na svijet je stiglo njegovo prvo unuče, djevojčica Elena, a dobio ga je njegov sin Christian (23) iz prvog braka s Antonelom Butigan. Christian već godinama živi u Berlinu, gdje je upoznao i svoju sadašnju partnericu i majku njegovog djeteta, Njemicu Ninu, po struci medicinsku sestru.

Vijest o prinovi u obitelji Cetinski glazbenik je na svome profilu objavio u svibnju ove godine, kada je otkrio spol i ime djeteta te datum predviđenog rođenja.

image
Matija Djanjesic/Cropix

"Bog je dao devet mjeseci. Svi oni uskoro će prošlost postati. Svijet će se otvoriti prvim dahom i tvoja cesta će započeti. Čekamo te 16.8.2021., draga naša Elena. Tvoj nono", napisao je Tony u objavi na Instagramu. O svemu se u veljači ove godine oglasio i ponosni pradjed te glazbena legenda Mirko Cetinski. Za Jutarnji.hr je rekao: "Više ne znam je li Christian prvo sretnu vijest javio meni ili svojem ocu, ali reći ću vam da smo oduševljeni. Odmah sam mu izgovorio sve najljepše želje i sada je najbitnije da beba bude zdrava, a čim malo stasa, čekamo ih u Istri".

Otac i sin jako su bliski, za Christianov 18. rođendan, glazbenik je sina iznenadio u Stuttgartu te mu je kupio gitaru koju mu je obećao, a sve je to podijelio i s pratiteljima.

"Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najljepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najljepši dan bio dan kad si se rodio. Prije 18 godina na današnji dan. Sretan rođendan, sine. Voli te tata", objavio je tada.

Osim Christiana, Cetinski ima i kći Piju, a novopečeni djed od javnosti ne skriva da je pravi obiteljski čovjek te u intervjuima često spominje i suprugu Dubravku Cetinski s kojom je u braku još od 2014. godine.

22. travanj 2024 23:53