StoryEditorOCM
ViralVRUĆE, JAKO VRUĆE

Seksi Magdalena: poznata njemačka infulencerica hrvatskih korijena ljetuje u Dalmaciji. Pogledajte ‘zapaljive‘ fotografije

Piše M. P./SD
29. kolovoza 2021. - 14:09

U Hrvatskoj boravi njemačka influencerica hrvatskih korijena Magdalena Keškić.

Ona i brat Ivan rođeni su u Njemačkoj, a roditelji su im rođeni u Hrvatskoj i često dolaze u Bašku Vodu. Brat i sestra odlučili su Hrvatsku promovirati kroz vlastiti brend odjeće, pisao je svojedobno 24sata.

- Cijeli život živimo ovdje, ali roditelji su nam se rodili u Hrvatskoj. Više puta godišnje idemo u Hrvatsku, čak i do pet puta godišnje. Nedostaje nam i svaki put se radujemo otići u domovinu - govorili su. 

Da vole Hrvatsku dokazali su poslom koji se bavi. Naime, brat i sestra pokrenuli su vlastiti brend muške, ženske i dječje odjeće, ali i modnih dodataka s natpisima Hrvatska i tako dirigiraju modnim trenovima hrvatske dijaspore.

- Prije dvije godine počela sam i s Instagramom. Prvo sam stavljala normalne slike, pa sam sve više vremena i truda ulagala u to, bio mi je to hobi, a sad mi je posao. Brat i ja imamo i vlastiti brend gdje u Hrvatskoj prodajemo odjeću i super nam ide. Razmišljam pokrenuti i vlastiti brend - otkiva Magdalena.

Na Instagramu ju prati 200 tisuća obožavatelja koje svakodnevno časti fotografijama luksuznih brendova koje kupuje. Njezin ormar pun je cipela brenda Louis Vuittona, Yves Saint Laurenta te torbica Dior te Prada. I njezin brat Ivan od Instagrama zarađuje, kaže, odlično.

29. lipanj 2024 12:52