StoryEditorOCM
ViralU SLAVNOM SHOWU

Ronaldova Georgina želi izgraditi vlastitu showbizz karijeru: iznenadila gledatelje pjevajući maskirana u lava, nisu imali pojma da je to ona

Piše T.Š.B.
7. studenog 2020. - 14:32

…Georgina, ah, prelijepa, prekrasna Georgina, koji li je samo Ronaldo sretnik, kakav stas, sada i glas – jedan za drugim samo pristižu komentari na račun Georgine Rodriquez, zaručnice nogometaša Cristiana Ronalda, koja je oborila na koljena žiri španjolske verzije realityja "Maskirani pjevač".

Georgina se pojavila u kostimu zlatnog lava, protrčala je scenom, otpjevala pjesmu, digla žiri i publiku na noge atraktivnim nastupom.

Ali uspjela ih je zavarati, nisu nikako na prvu shvatili tko se krije iza raskošnog kostima. Sve dok u jednom trenutku nije skinula glavu lava i pokazala tko stoji iza maske.


Žiri se uhvatio za glavu, publika je ostala u šoku. Ukazala im se ljubimica, 26-godišnja Georgina koja je nastup potom nastavila bez lavlje glave. A budući da je više nije vraćala, žiri ju je zamolio da napusti show.

Zaručnica slavnog nogometaša sve više nastoji izaći na scenu, očito u namjeri da jednog dana dobije angažman s druge strane kamere. Ovo je bio tek mali format u kojem je očito željela pokazati neki od svojih talenata.

Voli šunku i serije

Prilikom predstavljanja, dok je još bila kostimirana, lukavo je žiriju i publici navela da voli šunku, ali baš dobru šunku. I gledanje TV serija. A onda odradila razigrani nastup koji je mnoge ostavio bez daha.

Video je podijelila na svom Instagram profilu 'georginagio', napisavši da joj je bila čast nastupiti u ovom showu.

"Maskirani pjevač" je jedan od najuspješnijih zabavnih formata u Španjolskoj, koji ruši rekorde gledanosti. Prate ga milijuni vjernih pratitelja.

Producenti se hvale i ogromnim angažmanom koji show dobiva na društvenim mrežama, na desetinama tisuća lajkova i desetinama milijuna komentara. Georginin nastup je još više potpirio atmosferu.

26. svibanj 2024 13:08