StoryEditorOCM
ViralSVADBA U VOJVODINI

Prve fotke s vjenčanja zadarske glumice Tihane Lazović i Branislava Trifunovića, mladenka zablistala u kratkoj vjenčanici i ružičastim štiklama

Piše PSD
21. kolovoza 2022. - 21:44

Hrvatska glumica Tihana Lazović (31) i srbijanski glumac Branislav Bane Trifunović (44) vjenčali su se u nedjelju u Vojvodini nakon tri godine veze, piše Jutarnji.

Prijatelji mladenaca tijekom popodneva na društvenim su mrežama objavili nekoliko fotografija i videa sa svadbe na kojima se vidi i vjenčanica koju je za veliki dan izabrala lijepa glumica.

Lazović je zablistala u kratkoj haljini s puf rukavima, koju je krasio raskošni veo. Cijelu kombinaciju upotpunila je visokim ružičastim štiklama.

Redatelj Dalibor Matanić, u čijim filmovima i serijama Lazović često igra glavne uloge, objavio je fotografiju na kojoj glumica pozira s njegovom suprugom, a na kojoj se vidi i ogromni šareni svadbeni buket koji glumica odabrala za ovaj veliki dan.

Hrvatski glumac i dobar prijatelj para, Slavko Sobin, na svom je Instagramu otkrio da je uzvanike zabavljao bend Letu štuke. Srbijanski mediji pišu kako je par za prvu prvi ples izabrao pjesmu "Odnesi me" Vlade Divljana. Na svadbi bi osim Letu štuke trebao zasvirati i Neno Belan.

image
Instagram

Tihanina prijateljica i kolegica, glumica Anđela Ramljak, na Instagramu je objavila i zanimljive "revere" koje su uzvanici mogli pokupiti na ulazu. Radi se o Aspirinu pa je za očekivati da će svadba trajati do dugo u noć i biti prilično vesela.

28. travanj 2024 22:29