StoryEditorOCM
Viral‘VELIKI‘ PETI

Luka Modrić raznježio emotivnom objavom za rođendan kćeri, pokazao je i dio atmosfere - sve je bilo u znaku popularnog crtanog lika

Piše MOZAIK SD
3. listopada 2022. - 19:57

Dok ne ruši rekorde na nogometnim terenima, Luka Modrić uzoran je otac.

Njegova kći Sofia proslavila je rođendan, a ponosni tata na svom je profilu na Instagramu objavio djelić slavlja sa svojom obitelji.

Naime, najmlađa kći Luke Modrića, petogodišnja Sofia proslavila je peti rođendan.

Nogometaš je na Instagramu objavio nekoliko obiteljskih fotografija s proslave. Luka i Vanja s djecom, Ivanom, Emom i Sofiom nasmiješeno su pozirali.

"Sretan ti rođendan moja princezo! Naš anđeo! Volimo te jako puno! Sretan 5. rođendan anđelu naš", napisao je Luka u opisu objave.

Rođendanska proslava bila je u znaku popularnog Sonica, lika iz videoigrica i animiranog filma.

Podsjetimo, ubrzo nakon vjenčanja rodio im se sin Ivano, a dvije godine kasnije dobili su kćer Emu.

Godine 2017. Vanja je rodila Sofiu.

Luka Modrić i njegova supruga Vanja jedan su od najomiljenijih parova među Hrvatima, a iako su zajedno još od 2006. godine te imaju troje zajedničke djece, čini se da su i danas zaljubljeni kao prvoga dana.

Par se upoznao kad je Luka bio na početku svoje karijere. Bilo mu je tad 19 godina, a Vanji 25, no kako je i sam istaknuo u svojoj biografiji ‘Moja igra‘, razliku u godinama nije osjećao.

Iako su bili ludo zaljubljeni i u stabilnoj vezi dugo su odgađali svadbena zvona. 

Vjenčali su se u svibnju 2010. 

Crkveno vjenčanje upriličili su godinu dana kasnije, te su pred oltar stali u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu u svibnju 2011.

Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić.

29. travanj 2024 06:40