StoryEditorOCM
ViralNJIHOVO VRIJEME

Ja volim samo jednu ženu, rekao je Ibrahimović koji s Helenom i sinovima uživa na obiteljskom odmoru. Je li drama zbog seksi Dilette stvarno iza njih?

Piše M.P.
2. srpnja 2021. - 13:00

O Zlatanu Ibrahimoviću, nogometnoj zvijezdi koja trenutno igra u talijanskom A.C. Milanu, prošloga se ljeta puno pisalo.

image
AFP


Tema nisu bile njegove majstorije na nogometnom terenu, već navodna prevara partnerice Helene Seger, s kojom je u vezi 18 godina, piše Gloria.hr.

image
Profimedia


Pričalo se tada da je Helenu prevario sa sportskom novinarkom Dilettom Leottom s kojom je surađivao na snimanju reklame, no i Zlatan i njegova nevjenčana supruga glasine nisu htjeli komentirati.


Nekoliko mjeseci nakon toga, šuškalo da je Heleni dosta svega, te da planira iseliti iz njihovog doma. Kroz njihovu 18 godina dugu vezu javljale su se svakakve glasine o Zlatanovim preljubima.

image
Profimedia


Ipak, ovih dana, par je viđen na idiličnom obiteljskom odmoru. U društvu svoje dvojice sinova, 14-godišnjeg Maximiliana i 13-godišnjeg Vincenta, guštaju u opuštenoj atmosferi na jahti na Mallorci.

Kad su Zlatana Ibrahimovića u jednoj prihgodi pitali kakve žene voli, odgovorio je: "Na kakve žene mislite? Ja volim samo jednu ženu", misleći na Helenu, koja se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i vođenju većine Zlatanovih poslova i ugovora sa sponzorima.

image
Profimedia


Prije nekoliko dana Ibrahimović se na Twitteru pohvalio trailerom za film "I Am Zlatan: The Movie" koji će u kina stići u rujnu.

Film je temeljen na njegovoj autobiografiji "I, Ibra", a govori o vrtoglavom nogometnom uspjehu od švedskog Malmoa, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda i LA Galaxyja. 

12. lipanj 2024 03:22