StoryEditorOCM
ViralLJUBAV

Fani Stipković progovorila za španjolske medije o vezi s bivšim nogometašem Reala Fernandom Hierrom

Piše Piše MOZAIK SD
8. srpnja 2022. - 10:40

Fani Stipković, voditeljica, novinarka, bivši model i nagrađivani producent, u razgovoru za španjolski Vanitatis progovorila je i o vezi s bivšim nogometašem Reala Fernandom Hierrom.
"Upoznala sam ga na dobrotvornoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Za televiziju u Njemačkoj prenosila sam all-star utakmicu španjolske reprezentacije koja je igrala protiv zvijezda svijeta. Tada sam morala napraviti izvještaj sa svim sudionicima i organizatorima. Sudbina nas je navela da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provedemo vrijeme upoznavajući se," kaže Fani Stipković.

Fani smatra da je Fernandovo veliko srce njegova najveća kvaliteta: "Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući mnogo puta o sebi. Fernando je potpuna, skromna, dobra i jednostavna osoba. Jedino što mora poboljšati je njegova igra u Parcheesiju (vrsta društvene igre) da bi me jednog dana mogao pobijediti (ha ha ha)."

image

Fani Stipković i Fernando Hierra

Instagram

Fani ima gotovo 2 milijuna pratitelja na Facebooku i 100.000 na Instagramu, ali ne pridaje preveliku važnost društvenim mrežama. Smatra ih, naravno, "dijelom naše rutine", ali pokušava utišati telefon kad je u društvu.

01. lipanj 2024 05:22