StoryEditorOCM
Viral"PALA" JE NA ŠARM

Dugo se o njima pričalo! Najpoznatija sportska novinarka prvi put pozirala s novim dečkom, više se ne skrivaju, zaljubljeni su i sretni

Piše MOZAIK SD
3. siječnja 2023. - 14:42

Diletta Leotta, popularna sportska novinarka, koja je ovog ljeta kratko boravila i u Hrvatskoj, prvi je put pozirala s novim dečkom Lorisom Kaliusom na proslavi Nove godine.

Dvojac je zagrljen pozirao ispred zlatno-bijelih balona, a Loris je Diletti dao poljubac u obraz. Seksepilna Leotta na sebi je nosila minijaturnu crnu haljinicu s tankim bretelama, a one su jedva uspjele zadržati njezine bujne grudi u zagrljaju s partnerom.

Inače, Loris je njemački profesionalni golman, a o vezi njega i Dilette počelo se šuškati prije nekoliko mjeseci, kad su nekoliko puta zajedno viđeni u javnosti.

Par ništa nije govorio sve do sada, a čini se kako su oboje vrlo zaljubljeni i sretni.

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A.

image
Loris Roselli/Nurphoto Via Afp

Ovu 31-godišnju novinarku na Instagramu prati 8.6 milijuna ljudi. Iako ju ljubavnim ponudama obasipaju brojni nogometaši i navijači, ona je pala na jednoga.

Ovaj će pak golman ostati zapamćen kao veliki promašaj nakon velikih kikseva koji su mu obilježili karijeru. Posebno su ga zapamtili navijači Liverpoola u čijem je dresu katastrofalno branio u finalu Lige prvaka 2018. godine.

image
Jose Breton/Nurphoto Via Afp

Karius je tada praktički Real Madridu poklonio Ligu prvaka svojim greškama i postao predmet sprdnje.

Karijera mu je od tada krenula nizbrdo, a navijači su ga godinama nakon toga ismijavali zbog tih kikseva.

image
Loris Roselli/Nurphoto Via Afp
image
Jose Breton/Nurphoto Via Afp
image
Jose Breton/Nurphoto Via Afp
image
Mario Pavlović/Slobodna Dalmacija
image
Zvonko Pavic/Cropix
27. travanj 2024 23:25