StoryEditorOCM
ViralISKRENA ISPOVIJEST

Djevojku je zaručnik ostavio prije vjenčanja, govorio joj je da je predebela. A ona se odlučila osvetiti, skinula je je čak 70 kilograma. Pogledajte slike prije i poslije

Piše PSD
20. listopada 2022. - 17:32

Milica Đukanović, 27-godišnja TikTokerica iz Novog Sada podijelila je svoje iskustvo o teškoj borbi s kilogramima i psihičkom zlostavljanju kojeg je trpjela od bivšeg dečka. Upravo zbog tog zlostavljanja i Miličinog nezadovoljstva, kilaža ove djevojke dosegla je 135 kilograma, prenosi Luftika.

Milica je ipak pronašla snagu i volju te je u samo devet mjeseci uspjela izgubiti impresivnih 70 kilograma.

– Jako mi je drago da su se i djevojke i muškarci zainteresirali za mene tj. za moju životnu priču koju objavljujem na TikToku u vezi gubitka kilograma, ali i u vezi prekida zaruka mjesec dana prije vjenčanja. Ove situacije nisu dio uobičajene svakodnevice i naravno da su zainteresirale ljude. Mislim da sam se na TikToku izdvojila jer snimam po osjećaju, a ne šabloni kao većina njih koji snimaju, počela je Milica svoju priču.

- Dečka sam upoznala 2017. godine i to je bila ljubav na prvi pogled. Znači, ja kad sam ga vidjela, meni je to bilo to, a s tadašnjih 65 kilograma izgled mi je bio u punom sjaju. Međutim, kroz vezu su se pojavili problemi koji su mi smetali, ali ja sam njega toliko voljela, da ga nisam mogla ostaviti. Htjela sam mu biti podrška u svakom smislu, da zajedno prebrodimo taj problem. Međutim, kako su se problemi gomilali, ja sam bila sve nezadovoljnija. Zato sam zapostavila sebe u svakom smislu, i psihičkom i fizičkom Svu svoju snagu sam usmjerila samo na njega – rekla je iskreno Milica.

– Od nemoći sam se prepustila mojim starim navikama, mom smrtnom neprijatelju hrani. Jela sam toliko da sam sa svojih idealnih 65 kilograma dogurala na 136. Sigurno sam imala i više kilograma, jer sam na vagu stala tek 2 tjedna nakon prebačaja na zdravu ishranu. Na kraju smo uspjeli riješiti njegov problem, a ja sam zatim dobila najgori mogući problem. Višak kilograma.

Milica je napokon odlučila stvari preuzeti u svoje ruke, prenosi Luftika.

– Sto puta sam započinjala s dijetama i treninzima, ali zbog nezadovoljstva sa sobom opet bi završila na početku. Zatim je došao taj trenutak kada je on meni rekao da nema vise osjećaja prema meni, kako sam se nadebljala, kako lažem da sam na dijeti te da mi pronalazi čokoladice u torbi, prisjetila se Milica i nastavila:

– Ja sam odlučila da u 8-9 mjeseci moram riješiti ovaj problem. Tako sam odlučila jer poznajem svoje tijelo, a već sam imala probleme s kilažom. Naime, prije 7,8 godina imala sam 117 kilograma zbog naglog prekida bavljenja sportom. Tada sam u 5 mjeseci izgubila 52 kilograma pa sam znala kako čitav proces funkcionira. Ovaj put sam u proces gubitka kilograma ubacila i tretmane zbog prevencije ostajanja viška kože na tijelu, rekla je.

– Moja najveća podrška su moja obitelj, moji prijatelji i ljudi koje sam upoznala kroz ovu moju transformaciju. Bez njih ovo ne bi bila stvarnost. Znate što je zanimljivo? Ni u jednom trenutku nisam pomislila o odustajanju... toliki bijes je bio u meni. Ta snaga i taj moj inat bili su jači od svega. Na početku mi je bilo strašno jer sam se borila sama protiv sebe, ali kada bi se sjetila svega dobila bi toliku snagu da sam mogla pretrčati pola Novog Sada.

Milica je popričala i o svojim planovima za budućnost.

– Starim navikama se nikada neću vraćati jer sam naučila svoju lekciju. Shvatila sam da ja koja imam predispoziciju biti punašnija moram više paziti na svoje navike. Jako mi se sviđa ovaj životni stil i mislim da bih prije umrla nego opet pojela nešto nezdravo. Nikada neću zaboraviti situaciju kada sam na putovanju s dečkom išla pojesti jabuku i pohvaliti se gubitkom kilograma. On je samo odbrusio: - Ne vjerujem ja baš nešto u to, stat ćeš ti meni na vagu da vidim. To me je jako povrijedilo.

Spomenula je i trenutni odnos s bivšim dečkom:

– Mi smo poslije prekida imali samo jedan razgovor i to u vezi njegovih stvari koji su ostale u mom stanu. Popričali smo kratko o tome tko što sada radi u životu i to je to. Nijednom mi nije poslao poruku ili pitao kako sam, jesam li tužna, bilo što. Nikad, a mi se nismo rastali u ružnim odnosima. On se čak ponašao kao da sam ja njega ostavila, jer je znao da sam promijenila život iz korijena. Sigurno je pomislio - Eto sad može, a sa mnom nije htjela, zaključila je Milica za kraj. Ova djevojka svoj je život od tada posvetila pomaganju drugim djevojkama koje se bore s istim problemom.

04. svibanj 2024 05:46