StoryEditorOCM
SportNA KANTRIDI U RIJECI

Zadranin Dražen Adžić izabran za predsjednika Hrvatskog saveza daljinskog plivanja!

Piše Ivica GJERGJA
8. ožujka 2022. - 12:35

Protekli vikend na Kantridi u Rijeci je održana izborna skupština Hrvatskog saveza daljinskog plivanja. Za novog predsjednika izabran je Zadranin Dražen Adžić, profesor, plivač, predsjednik KDP Donat, dosadašnji član Izvršnog odbora HSDP-a.

Dražen je četvrti predsjednik nakon Vinka Šoljana koji je na toj dužnosti bio od 2001. do 2017., Domagoja Krpine 2017. – 2018, te Milana Žužića. Nakon što je izabran Adžić je zahvalio svima:

- Obožavam ovaj sport, zahvaljujem na ukazanom povjerenju, vjerujte neću razočarati! Prošao sam sve u ovom sportu, ogromno je iskustvo iza mene, a ono mi je omogućilo stjecanje velikih znanja o svim prednostima koje ovaj sport ima u RH, kazao je Adžić.

Sigurno imate plan i ciljeve rada?

- Sve bi sažeo u osam točaka. Odnosi s krovnim institucijama sporta u RH, komunikacija s HPS-om, HVS, HTS i drugim srodnim savezima i uspostava zajedničke suradnje, rad na stvaranju kvalitetne reprezentacije, pomoć i razvoj lokalne zajednice, struka i edukacija trenera i osiguranje uvjeta rada malim klubovima, marketinška prezentacija i povećanje vidljivosti na društvenim mrežama, priprema i organizacija velikih i ostalih oblika natjecanja i kampova, promocija daljinskog plivanja kao zdravog načina života, u dahu će Adžić.

Pa Dražene sretno!

05. srpanj 2024 16:18