StoryEditorOCM
SportPRIPREMNI TURNIR

Zadar pobjedom protiv Jadrana LP osvojio turnir u Gabeli, Grgić najbolji igrač, a Matasović vratar turnira!

Piše Ivica GJERGJA
4. veljače 2024. - 11:32

Pobjedom nad Jadranom LP 2:1 Zadar je osvojio "Memorijal Andrija Anković" u Gabeli u BiH, primivši pokal pobjednika.

Strijelci u finalu su bili novopridošli igrač Roko Nakić u 63. i Bruno Grgić u 73. minuti. Pored toga što je Zadar osvojio turnir pobijedivši u dvije utakmice, Sutjesku iz Nikšića s 8:7 i u finalu Jadran LP 2:1, u svojim redovima ima i najboljeg igrača turnira Bruna Grgića te vratara Luku Matasovića. Jedan od strijelaca na finalnoj utakmici, povratnik u HNK Zadar, kaže kako su već sada spremni za prvenstveno natjecanje u Trećoj NL-jug. No, kako još ima vremena do prve službene utakmice, Roko Nakić nam je kratko kazao:

- Zadovoljni smo osvojenim trofejom. S obzirom na ono što smo pokazali na turniru, mogu slobodno reći da smo spremni za početak prvenstva i uvjeren sam da ćemo svi skupa još rasti, kako u onom nogometnom tako i taktičkom dijelu. Kod mene vlada zadovoljstvo jer sam se vratio u Zadar i vjerujte da ću na svakoj utakmici na kojoj budem igrao dati svoj maksimum. Sve za dobru klapu jer su divni dečki, kazao je Nakić.

Nakon povratka iz Gabele s trofejom, Zadrani idu na kratki odmor, a već sutra novi trening i nastavak priprema. Sljedeću pripremnu utakmicu Zadar igra s Dubravom, a susret je na rasporedu u subotu 10. veljače u 14.30 sati na Stanovima.

 

 

 

27. travanj 2024 21:47