StoryEditorOCM
SportSENIORSKO PH

Tri zadarska kluba skokova u vodu u finalu: najuspješniji KSV Zadar sa osvojena 4 zlata te 2 srebra

Piše KSV Zadar
8. ožujka 2021. - 13:41

Prošlog je vikenda u organizaciji KSV Zadar održano Seniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu. Na prvenstvu je nastupilo 35 skakača iz 8 klubova. Natjecanje se održalo po epidemiološkim mjerama, zbog čega na bazenu nije bila prisutna publika.

Zadarske skakače predstavljali su klubovi KSV Zadar, KSV Arno te KSV Flipper. Naujspješniji klub natjecanja je KSV Zadar sa osvojena 4 zlata te 2 srebra. Za KSV Zadar nastupili su Bruna Huljev, Matej Nevešćanin, Diego Bajlo i Marko Huljev.

Najuspješnija natjecateljica bila je Bruna Huljev koja je osvojila prvo mjesto u svim individualnim disciplinama daska 1 m, daska 3 m i toranj. U disciplini sinkro daska 3 m Bruna je osvojila 2. mjesto u paru sa Lorom Magaš.

Matej Nevešćanin osvojio je prvo mjesto sa daske 3 m i drugo mjesto sa daske 1m. U disciplini sinkro daska 3 m Matej je osvojio 1 mjesto u paru s David Ledinski.

Diego Bajlo zauzeo je 8. mjesto sa daske 1 m te 5. mjesto u disciplini sinkro daska 3 m u paru sa Aryan Beri.

Marko Huljev osvojio je 7. mjesto sa daske 1m i daske 3 m dok je u disciplini sinkro daska 3 m zauzeo 4. mjesto u paru Mateo Obuljen.

image
Pobjednici seniorskog PH u skokovima u vodu
Ksv Zadar
26. lipanj 2024 06:43