StoryEditorOCM
SportNOGOMETNE CRTICE

Tinjanin Martin Erlić zaustavio Ibrahimovića! Veliko iznenađenje u Italiji - pobjeda NK Spezie protiv velikog Milana 2:1 na njegovom terenu

Piše Ivica GJERGJA
18. siječnja 2022. - 14:19

Veliko iznenađenje u Italiji i tamošnjem natjecanju u prvoj njihovoj ligi je pobjeda NK Spezie protiv velikog Milana 2:1 na njegovom terenu. U timu Spezie, koja je trenutno 14. na ljestvici te lige, igrao je cijelu utakmicu i Tinjanin Martin Erlić. Martin je bio jedan od najboljih igrača u svom sastavu i kažu „zaustavio“ Ibrahimovića. Za Milan je u igru ušao naš reprezentativac Ante Rebić u 84. minuti, nije ni on mogao pomoći svojima da izbjegnu poraz.

NOGOMETNI PRIJELAZNI ROK - ZIMSKI

Od danas (18. siječnja) za igrače Prve, Druge i profesionalne igrače Treće HNL počinje prijelazni rok, a trajat će četiri tjedna – do 15. veljače. Za igrače treće lige - amatere i sve niže lige igrači se mogu registrirati do 28. veljače. Ove godine nema više prelazaka igrača na vlastiti pismeni zahtjev – recipis (preporučeno pismo) u zimskom prijelaznom roku, no prvu registraciju profesionalci mogu učiniti do 15. veljače, a amateri do 30. travnja.

KLOPP OSTAJE U HNK ŠIBENIKU?

Na pripremama prvoligaša Šibenika kojim od ove zime „upravlja“ Zadranin, trener Ferdo Milin, nalazi se i vezni igrač Primorca iz Biograda Alexandre Serge Rene - Klopp (22). Prema prikazanom dosad, a s Šibenikom je tjedan dana vjeruje se da će ga Ferdo ostaviti u klubu.

MORAVČIĆ U KORONI!

Trener Primorca iz Biograda ne vodi treninge, to rade umjesto njega pomoćnici mu Stipe Banić i Radenko Šimunov. Naime, nakon što je nekolicina igrača Primorca bila pozitivna i u izolaciji i trenera Marka Moravčića „uhvatila“ korona te im se pridružio. Kako nam reče bolje se osjeća i već će za koji dan biti u punom pogonu, voditi treninge i utakmice.

18. travanj 2024 00:40