StoryEditorOCM
SportTREĆI TURNIR HRVATSKE U ŽENSKOM MALOM NOGOMETU U SISKU

Super chicks iz Poličnika zauzele peto mjesto

Piše Ivica Gjergja
20. veljače 2018. - 19:35
osijek_chicks02-301216

Nakon trećeg turnira koji je odigran za Prvenstvo Hrvatske ženske malonogometne lige, Super chicks malonogometna ženska momčad iz Poličnika zauzela je peto mjesto. Naime "Čiksice" su sudjelovale na turniru kojeg su organizirali u Sisku ŽMNK Siscija. Igračice trenera Luke Marinovića igrale su tri utakmice sa najboljim sastavima lige.

U prvoj utakmici MC Plus pobijedio je 7:0, dok je Alumnus u drugom susretu bio bolji s 5:2, a Tommy Split u trećoj slavio je 6:0. Super Chick su u Sisak stigle kao trećeplasirana ekipa lige. Podsjetimo da treću sezonu Čiksice sudjeluju u natjecanju Prve HMNLŽ, a ove godine su završile kao pete.

Za cure iz Poličnika ovim nastupom završila je još jedna sezona.

- Osobno ne mogu biti baš previše zadovoljan kada se osvrnem na ovu sezonu. Igrali smo na dva jaka turnira, Zagreb Winter Cup i Kutija šibica, gdje smo imali veliku priliku ući u polufinala tih natjecanja, a nismo u tome uspjeli. Na kraju se nismo plasirali niti u završnicu 1. HMNLŽ što nam je bilo nekako najvažnije od svega. No, nećemo tugovati ni za čim. Imamo puno mladih cura koje su voljne raditi i napredovati i mislim da je pred nama jedna svijetla budućnost. U lipnju bi trebalo krenuti i prvo Kup natjecanje za žene što bi nam ujedno trebalo biti i prvo okupljanje u novoj natjecateljskoj sezoni, kazao je trener Marinović.

28. rujan 2024 20:59