StoryEditorOCM
Sport1. ŽNL/2. KOLO

Splićanke odnijele tri boda iz Stanova: ‘Mlada smo ekipa trebat će još dosta rada da bi dostigli razinu igre koju želimo‘

Piše I. Gjergja
12. rujna 2023. - 15:15

ZADAR – Igralište Stanovi. Sudac: Jelena Pejković (Split). Pomoćnici: Kraljević i Agičić.

DONAT – SPLIT 0:3

Strijelci: 0:1 Kurkutović (17), 0:2 Zajmi (60), 0:3 Đković (78).

DONAT: Vidović, Laća, Matijević, Šarić, Adamović, Klapan, Andrić, Savčić (od 86. Obućina), Čavić (od 68. Jurjević). Trener: Jurica Vuleta.

SPLIT: Bukovec, Popović, Čucić (od 86. M. Tomić), Đoković, Blažević, Kurkutović (od 68. Tomić), Zajmi, Dujmović, Lonic, Zukić (od 86. Plazibat), Bošnjak. Trener: Ivan Parčina.

Pomlađeni sastav Donata nije mogao parirati iskusnijoj i uigranijoj ekipi Splita koja je na kraju odnijela pobjedu sa Stanova, krajnji rezultat bio je 3:0. Domaće igrače dobro su se borile cijeli susret no kvaliteta je bila na strani Splićanki.

Kada je Kurkutovićka u 17. minuti postigla zgoditak iz slobodnjaka, u Donatu se nisu predale no nakon toga su primile još dva zgoditka za nova tri boda koja su otišla gostima.

- Naše gošće bile su dominantnije u posjedu lopte, mi smo pokušali tražiti naše prigode u kontrama i protuudarima, no nismo uspjeli. Sve moje igračice su ispunile ono što smo se prije susreta dogovorile, pružile su maksimum. Mlada smo ekipa trebat će još dosta rada da bi dostigli razinu igre koju želimo. Splitu čestitke na pobjedi, kazao je trener Vuleta.

26. lipanj 2024 13:47