StoryEditorOCM
SportNAJUSPJEŠNIJI

Seniorsko prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu: dodijeljene nagrade za najuspješnije klubove protekle sezone, KSV Zadar drugi!

Piše Zadarski.hr
21. veljače 2023. - 11:37

Proteklog vikenda održano je Seniorsko Prvenstvo Hrvatske u skokovima u vodu. Priređivač natjecanja bio je Klub skokova u vodu Zadar. U sklopu otvaranja natjecanja dodijeljene su nagrade za najuspješnije klubove protekle sezone. KSV Zadar osvojio je drugo mjesto u poretku, a nagradu je u ime kluba primila Dolores Benković.

KSV Zadar predstavljali su skakači: Mikula Miočić, Anika Miočić, Dolores Benković, Petra Boltužić, Bruna Huljev, Marko Profaca, Leo Mandić i Luka Živaljić. Naši predstavnici osvojili su tri medalje od čega jedno zlato, srebro i broncu.

Najuspješniji nastup imala je Bruna Huljev. Osvojila je prvo mjesto u sinkro skokovima sa daske 3m u paru sa Lorom Magaš. U individualnm disciplinama je osvojila drugo mjesto sa daske 3m, treće mjesto sa tornja te četvrto mjesto sa daske 1m.

Sa daske 1m kod seniorki Dolores Benković zauzela je sedmo mjesto, dok je Petra Boltužić zauzela petnaesto mjesto od 23 natjecateljice. Sa daske 3m Dolores je osvojila peto mjesto dok je Petra osvojila trinaesto mjesto od 19 natjecateljica.

Kod seniora sa daske 1m. Mikula Miočić je osvojio šesto mjesto, Marko Profaca deveto mjesto, Luka Živaljić dvanaesto mjesto i Leo Mandić trinaesto mjesto.

Kod seniora sa daske 3m. Mikula Miočić je osvojio osmo mjesto, Marko Profaca deseto mjesto, Luka Živaljić dvanaesto mjesto i Leo Mandić četrnaesto mjesto.

Kod seniora sa tornja Marko Profaca osvojio je peto mjesto, a Luka Živaljić šesto mjesto.

Treneri djece su Marko Sutlović, Jurica Kurjak i Nika Cerovečki.

Najuspješnija seniorka Bruna Huljev otputovala je u utorak u Rostock, gdje će nastupiti na otvorenom prvenstvu Njemačke.

26. lipanj 2024 07:12