StoryEditorOCM
SportNK ZADAR POKRENUO SLUŽBENU WEB STRANICU

Roman Morović: Pratite nas na internetu ali i dođite na Stanove

Piše Ivica Gjergja
6. siječnja 2018. - 15:05
Screenshot 2018-01-06 14.07.16

Nakon Facebooka, Twittera, Instagrama i YouTube kanala, nakon poduže stanke na internetu je svjetlo dana ugledala  i službena web stranica Nogometnog kluba Zadar

Ovim se klub još više približava javnosti i navijačima. U samo godinu dana "plavi" su dobili službeni profil na trima najpopularnijim društvenim mrežama.

-Proletjela nam je ova godina u moru događaja, slika, priča, novosti. U tih 365 dana došli smo do 4.200 pratitelja na Facebooku, 2.600 na Instagramu i blizu 400 na Twitteru, priča nam Roman Morović, najzaslužniji za krupan iskorak na Stanovima. Internet stranica novi je veliki pomak:

-Dopustit ćete mi malo slobode u izričaju, s obzirom da je iza nas jedna vrlo intenzivna godina u kojoj se dogodilo toliko toga da je teško sve sažeti u kraćim crtama, Morović će u uvodniku web stranice i nastavlja:

- Prije svega, dužan sam vam ispriku što je službeni klupski portal svjetlo dana ugledao tek sada, a ne početkom prošle godine kako smo prvotno zamislili, planirali i najavili. Razlog je naprosto taj što smo u međuvremenu imali toliko posla i novih projekata da se nešto jednostavno moralo staviti po strani. Ipak, najvažnije je da je napokon tu – online, naglašava Morović.

- O važnosti postojanja internet stranica, kao službenog klupskog glasila u današnje vrijeme, suvišno je trošiti riječi. Nažalost, prošla vremena bila su takva da je taj segment, kao i mnogi drugi, bio u potpunosti zanemaren pa ćemo se stoga sada maksimalno potruditi da vam na ovom mjestu ponudimo što više zanimljivog i aktualnog sadržaja.Za početak, želim u ime Nogometnog kluba Zadar zahvaliti svim ljudima koji su nam u proteklih godinu dana na bilo koji način pomogli i podržali našu novu priču. Od sponzora i partnera, preko naših dragih bivših igrača, koji su danas u drugim klubovima do navijača, članova i prijatelja Kluba. U situaciji u kakvoj se Klub našao, svaki pa makar i simboličan znak pažnje, za nas ima posebnu vrijednost i zato svima od srca hvala, kazati će Roman napominjući kao je 2017-ta doslovno proletjela.

Od pokretanja profila na društvenim mrežama tamo krajem 2016., preko prvog projekta članstva u povijesti Kluba pa dolaska hrvatske reprezentacije na Stanove nakon 20 godina, zatim prve pretplatničke kampanje NK Zadra i još mnoštva drugih akcija, naravno, uz onaj standardni dio posla, koji je svakodnevica jednog sportskog kluba. Mnogo je posla odrađeno široj javnosti vidljivog, ali i onog 'nevidljivog', koji je najmanje jednako bitan, ako ne i bitniji. A ono što je sigurno je da nas u 2018. godini očekuje još mnogo, mnogo više posla kako bi NK Zadar došao tamo gdje smatramo da zaslužuje biti. I pritom ne mislim samo na rezultatski segment, kojega javnost najviše percipira, nego i na način funkcioniranja i rada unutar kluba te na njegov status u društvu, koji je bio doveden na margine, tvrdi Morović i zaključuje kako će u tome: -biti potrebno mnogo truda i rada, mnogo pozitivne energije i podrške, mnogo pomoći svih onih koji su u mogućnosti pomoći, a u konačnici i dosta sreće, vremena i strpljenja. I na kraju evo što piše Morović: -

Sigurno je da u životu pa tako i u sportu ništa se ne može postići „preko noći“, naročito ne onda kada se, paralelno sa aktualnim poslom i planiranjem budućnosti, morate baviti i saniranjem prošlosti. No, da ne postoji optimizam i vjera u uspjeh, sigurno ne bismo ni bili tu i nastojali iz dana u dan biti što bolji, nuditi vam nove sadržaje te dokazati da NK Zadar ima perspektivu da postane Klub na koji ćemo svi zajedno biti ponosni. Nadam se da će i ove web stranice biti jedan mali koračić na tom putu i da će one na kvalitetan način nadopuniti našu internetsku priču koja je krenula s Facebookom, Instagramom i Twitterom pa nedavno i Youtube kanalom. Još jednom, hvala vam na podršci i vidimo se na Stanovima.

07. svibanj 2024 07:12