StoryEditorOCM
SportŽEDAN TROFEJA

Ovo je nisko! Pogledajte kako su se navijači Barce narugali Luki Modriću i njegovoj karijeri, gadno...

Piše Marko Bilić
27. lipnja 2023. - 17:03

Luka, ima jedna dobra i jedna loša vijest. Koju ćeš prije?

- Može prvo dobra. Kad čujem lošu onda mi više nije do dobre.

Izabran si u najbolju momčad Reala svih vremena! Sve imena - boli glava. Ronaldo, Zidane, Redondo, Di Stefano, Benzema...

- Opa, a ko me to izabra‘?

Navijači Barcelone na jednoj od svojih fejsbuk stranica, njih stotinjak tisuća, na kojoj se uglavnom rugaju s vama realovcima.

- Dobro, a koja je loša vijest?

Ovaj put se rugaju s tobom.

Ovo je, naravno, fiktivni razgovor s Lukom Modrićem, a povod je "najboljih 11 Reala svih vremena". Autor je lijepo prezentirao najbolju momčad Reala kroz povijest, uz ime svakog igrača grafički je prikazan i najveći trofej kojega je u karijeri taj igrač osvojio. Sve od reda svjetski prvaci. Ili, barem, prvaci svog kontinenta.

Svi osim - Luke Modrića. Pa su jedino njemu nalijepili fotografiju i to kako pije bocu vode. On nema trofeja poput drugih. On pije vodu.

Poruka je jasna. Kapetan Vatrenih nema reprezentativnog trofeja.

Svjetsko srebro i bronca, plus srebro Lige nacija, sve to s malom Hrvatskom, za "žiri" nisu vrijedni spomena. Kao ni 23 Lukina trofeja u dresu Reala, pet osvojenih Liga prvaka itd, itd... I dvanaest sezona, sad će dvanaesta, u dresu "kraljevskog" kluba.

Istovremeno i počast i ruganje. U najboljoj momčadi Reala svih vremena, ali bez velikog trofeja s reprezentacijom. Luka vodonoša. Žedan trofeja. Ako je i od navijača Barce, previše je.

05. svibanj 2024 08:36