StoryEditorOCM
SportKRAJ SURADNJE

Nakon uspješnih osam mjeseci treniranja momčadi HV Posedarje, Butić se rastaje od Vitezova

Piše Ivica GJERGJA
7. prosinca 2021. - 19:16

Svemu lijepom dođe kraj pa tako i suradnju između Josipa Butića i Viteza. Nakon uspješnih osam mjeseci „kormilarenja“ HV Posedarje, Butić se rastaje od Vitezova. Sam će reći da takvu emociju koja vlada među momčadi HV Posedarje nikada nije doživio. 

- Ovim putem zahvaljujem se Upravi kluba na velikoj podršci koju su mi pružili od dolaska u klub. Jedno veliko hvala i našim vjernim navijačima koji uvijek bili veliki vjetar u leđa, od prve utakmice pa sve do ove zadnje s Dubrovnikom u Posedarju. Zahvaljujem se svom pomoćniku Ivanu Šimurini kojemu predviđam blistavu trenersku karijeru i treneru vratara Anti Džaji, koji je pokazao kvalitetu i odanost. Bilo mi je zadovoljstvo raditi u takvom timu. Veliko hvala mojim igračima na predivnih osam mjeseci i moraju znati da su oni najzaslužniji za ove vrhunske rezultate koje smo ostvarili. Samo zahvaljujući njima ja sam danas bolji trener i "bogatiji" čovjek. Sretno u nastavku sezone i daljnjem radu kluba. Bio zadnji ili prvi, Vteže ti si mi u krvi! kazao nam je Josip Butić - popularni Jole.

Ono što su Butić i njegovi igrači Viteza napravili u posljednjih osam mjeseci zasigurno će ostati zlatnim slovima upisano u povijest nogometa u Posedarju.

Iz Uprave su Bituću uputili zahvale, a kada smo ga pitali gdje će dalje nastaviti s treniranjem, nije htio previše otkriti. 

- Vidjeti će se za par dana, kratko je kazao. 

25. travanj 2024 03:10