StoryEditorOCM
SportJAKE SNAGE

Nakon potpisivanja ugovora s KK Zadar, oglasio se Lovro Mazalin, a njegov dolazak u klub prokomentirao i trener Danijel Jusup!

Piše KK Zadar
19. srpnja 2023. - 09:07

Nakon potpisivanja ugovora s KK Zadar, oglasio se Lovro Mazalin, a njegov dolazak u klub prokomentirao i trener Danijel Jusup.

Mazalin se veseli igrama u zadarskom dresu, Jusup hvali njegovu raznovrsnost.

U KK Zadar danonoćno rade na slaganju momčadi za novu sezonu u koju Zadrani ulaze kao branitelji naslova državnog prvaka.

Nakon dolaska Patrika Jambrovića te produžetka suradnje sa stožernim igračima, Markom Ramljakom i Karlom Žganecom, momčadi Danijela Jusupa se priključio i Lovro Mazalin, jedan od nositelja igre prošlosezonske Cibone.

- Sretan sam zbog povratka u Zadar nakon sedam godina. Prvo iskustvo je bilo dragocjeno iako nismo imali rezultatski uspješnu sezonu. Vjerujem da će ovog puta biti bolje i da ću opravdati povjerenje ljudi iz kluba, trenera i navijača. Zadar je specifična košarkaška sredina, ta atmosfera je posebna. Osjetio sam to i kao igrač Zadra, ali i prošle godine kad sam igrao za Cibonu. To je publika koja razumije košarku i koja svoju momčad gura prema naprijed. Veselim se igrama u zadarskom dresu. Na meni je da dam sve od sebe i dobro radim, uvjeren sam da rezultat neće izostati‘, rekao je Mazalin koji je sa Zadranima potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja suradnje na još jednu sezonu.

Zadovoljan obavljenim poslom je i trener Danijel Jusup koji je prije nekoliko dana dogovorio suradnju s klubom za sljedeće dvije sezone.

- Lovro je zahvalan igrač koji iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Cibone. Odigrao ju je na visokoj razini. On momčadi može donijeti puno u unutarnjoj igri, ali jednako tako i u tranziciji te kreaciji. Ta njegova raznovrsnost, siguran sam, puno će nam značiti, rekao je Jusup o novom igraču u zadarskom redovima.

Podsjetimo kako je sportski direktor kluba Denis Pleslić potvrdio kako Zadar i dalje komunicira s Lukom Božićem oko mogućnosti nastavka suradnje te da se intenzivno radi na zatvaranju rostera do početka kolovoza pri čemu je naglasak stavljen na rješavanje pitanja igrača na bekovskoj i centarskoj poziciji.

29. travanj 2024 03:50