StoryEditorOCM
SportZADAR SUTRA GOSTUJE U SKOPJU KOD KARPOŠ SOKOLI

Možemo li bez Vladovića i Mazalina do nove pobjede? Zašto ne!

5. ožujka 2017. - 20:23
cedevita_zadar17-170217

Zadrani nisu imali osobitih problema da bi došli do pobjede protiv Hermes Analitice, štoviše, sve su zaključili u samom začetku utakmice. Onda su "čiste glave" mogli razmišljati o 25. kolu ABA lige jer gostuju kod makedonske momčadi Karpoš Sokoli. Pobjeda nad Makedoncima, koje je Zadar u prvom dijelu prvenstva uvjerljivo pobijedio na Višnjiku (93-74), bila bi od presudne važnosti u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta, ističu u klubu.

- Ova utakmica nam je jednako važna kao i ona koju ćemo u posljednjem kolu igrati kući protiv Olimpije. Pobjeda bi nam značila jako puno. Karpoš je vrlo neugodna momčad, napadački odlična, u obrani nešto slabija. Idemo odigrati muški i napraviti sve da ostanemo u igri za pobjedu do samog kraja utakmice – veli Aramis Naglić, trener Zadra, koji neće moći računati na dvojicu igrača, Jakova Vladovića i Lovru Mazalina.

- Sigurno je da nam neće biti lako bez njih dvojice, ali ćemo pokušati barem osposobiti Lovru Bašića koji također ima problema s ozljedom. Nismo se puno potrošili u prvenstvenom dvoboju protiv Hermesa, pa očekujem dobro izdanje svoje momčadi – napominje Naglić.

S podosta optimizma na put prema Skoplju krenuo je i Maj Kovačevič, u posljednje vrijeme jedan od jako bitnih karika u zadarskoj momčadi.

- Riječ je o kvalitetnom protivniku, imaju dosta napadački orijentirane igrače. Mi smo u dobroj formi, atmosfera u svlačionici je odlična i dat ćemo sve od sebe da upišemo pobjedu, koja bi nam bila ključna u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta – poručio je Maj.

Utakmica se igra u ponedjeljak s početkom u 21 sat.

05. srpanj 2024 15:36