StoryEditorOCM
SportRAZOČARANI KAPETAN

Modrić je izgubio strpljenje nakon ovog pitanja, pogledajte njegovu reakciju

Piše SN
20. lipnja 2024. - 08:24

Gorak okus ostavila je druga utakmica Eura 2024. protiv Albanije. Hrvatska je uspjela preokrenuti rezultat pogotkom Andreja Kramarića i autogolom Klausa Gjasule nakon što ih je već u 11. minuti šokirao albanski ofenzivac Qazim Laci - pišu Sportske novosti.

Vatreni ipak nisu došli do punoga plijena jer je Gjasula od tragičara postao junak kada je u sudačkoj nadoknadi poentirao za konačnih 2:2. Nakon susreta hrvatski su reprezentativci bili utučeni, a razočaranje nije krio ni Luka Modrić.

image
AFP

- Napravit ćemo analizu i vidjeti što moramo popraviti. Sigurno da nismo zadovoljni, morat ćemo nešto promijeniti da nam se opet ne dogodi da moramo juriti za rezultatom. Što nikad nije ugodno. Pokazali smo da se možemo vratiti iz negativnog rezultata i šteta što smo se povukli i dopustili Albaniji da nam stvori šanse i zabije gol. Što je, tu je, i dalje smo pozitivni, ovisi sve o nama, znamo što nam je činiti i vjerujem da to možemo ostvariti na kraju - rekao je Modrić.

Luka je nastavio smireno odgovarati na pitanja novinara sve dok kolega nije postavio pitanje na španjolskom jeziku.

image
AFP

"A daj, idemo ća", u afektu je izgovorio naš kapetan i napustio mikrofon. Na kraju je još kratko izustio "hvala" ostalim novinarima i nestao iz mix zone.

Lukinu reakciju pogledajte OVDJE.

Španjolska i Italija ostaju na vrhu skupine B sa po tri boda, a Albanija i Hrvatska drže treću i četvrtu poziciju s bodom.

27. lipanj 2024 21:37