StoryEditorOCM
Sport‘KAŠTELINO KUP 2023‘

Mladi zadarski judaši i judašice osvojili ukupno 18 odličja od čega pet zlatnih, pet srebrnih i osam brončanih medalja!

Piše Ivica Gjergja
13. veljače 2023. - 19:44

Na judo ‘Kaštelino kupu 2023‘ nastupilo je 294 natjecatelja iz 16 klubova. U gradskoj sportskoj dvorani Sokolana natjecalo se u uzrastu dječaka i djevojčica. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 40 natjecatelja predvođenih trenerom Antom Zankijem, Draganom Kneževićem, Josipom Kneževićem i Stipom Grgasom.

Mladi zadarski judaši i judašice osvojili su ukupno 18 odličja od čega pet zlatnih, pet srebrnih i osam brončanih medalja, te su zauzeli peto mjesto u ukupnom poretku klubova.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 10 godina, Maša Grgas osvojila je zlatno odličje, Toma Mažer i Karlo Čanković su osvojili srebrne medalje, dok su Rio Lončarić i Antonio Kardum osvojili broncu.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 12 godina Mario Mrkić je osvojio zlatno odličje, a Šimun Kecman srebrno.

U kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina Mia Katušić, Lili Lončarić i Maro Mičić su osvojili zlatna odličja, Patrik Parić i Eva Grčić su osvojili srebrna, a Anamaria Esperanza Lisica, Tia Perinčić, Marko Škifić, Armin Bračković, Niko Radulović i Emanuel Šapina osvojili su brončana odličja.

Za judo klub Zadar još su nastupili: Bartol Maračić, Buljat Karlo, Marul Henjak, Tomislav Rončević, Filip Mažer, Toma Valković, Đani Šarović, Max Marković, Niko Marin, Tomislav Paleka, Adrian Burmeta, Mislav Stručić, Vito Tudorović, Ivan Zanki, Lucian Bedić, Roko Zidar Basioli, Borna Bilosnić, Matej Mašina, Andro Šarić, Lorena Dević, Natalija Parica i Petra Vujasin.

image
/Slobodna Dalmacija
29. travanj 2024 05:51