StoryEditorOCM
SportKAPETAN ‘VATRENIH‘

Luka Modrić danas slavi svoj 36. rođendan, a španjolska Marca čestitala mu ga je biranim riječima: ‘Već je nadmašio fenomene poput Xavija i Pirla‘

Piše SN, PSD
9. rujna 2021. - 15:02

Vratio se Luka Modrić treninzima Reala. Nije sudjelovao u rujanskom okupljanju Vatrenih koji su i bez njegovih usluga uknjižili sedam od devet mogućih bodova. Put za Katar jasno je vidljiv i poznat, hrvatski Maestro vratit će se, da li u listopadu ili pak studenom, kako bi dao svoj završni pečat još jednoj uspješnoj kvalifikacijskoj epopeji Hrvatske, pišu Sportske novosti.

U nedjelju će za svoje Blancose odigrati utakmicu protiv Celte, bit će to dvoboj na novom, retuširanom Santiago Bernabeu. Vrijeme do toga će pak provesti slavljenički. Baš danas, baš ovoga četvrtka napunio je 36 godina. Reklo bi se, pozna godina za nogometaša, ali još se uvijek bez njega teško može zamisliti igra Reala i Hrvatske.

Španjolski list Marca posvetila je Modriću golemi prostor. Naveli su da je već nadmašio fenomene poput Xavija i Pirla, koji je s 35 godina došao do Scudetta i finala Lige prvaka. Kapetan hrvatske reprezentacije imat će ove sezone priliku doći do novih trofeja, a u Realu mu možda već negdje sa strane spremaju posljednji ugovor.. Modrić je, kako vele, primjer Realovog vojnika. Čovjek koji je potpisao smanjeni ugovor, bez sapunica i pompi, sa željom da karijeru završi upravo na Bernabeuu.

Marca se prisjetila i jednog od intervjua s njime, koji datira još iz 2014. godine. Već je tada Modrić rekao kako svoju karijeru želi završiti baš tamo. Nisu ga zanimali ni prelasci u neke manje razvijene lige poput MLS-a.

Kapetanu hrvatske reprezentacije također su čestitali HNS i Real Madrid.

19. travanj 2024 21:18